• Communicatie
  • Bediening
  • Zelfstandig leven
  • Ontwikkeling, spel en therapie
  • Adaptatietechniek

omiVista versies

De omiVista is er in een mobiele versie (Mobii), een vaste plafondversie (Install) en een versie voor thuis (Budii). De Mobii en de Install zijn beschikbaar in een Standaard- en een Plusversie. Elk systeem heeft zijn voordelen, dus kies het systeem dat het beste bij uw situatie past.

Neem contact met ons op

Vraag een offerte aan       

omiVista meenemen naar elke groep

Wilt u de interactieve projectie op meerdere plaatsen kunnen gebruiken, dan is de Mobii ideaal. Dit compact systeem op wieltjes neemt u gemakkelijk mee naar verschillende afdelingen of groepen. De Mobii is elektrisch in hoogte verstelbaar, zodat u kunt projecteren op zowel vloer als tafel of rolstoelblad. Stop de stekker in het stopcontact en ga direct aan de slag!

 

 

omiVista Mobii

omiVista op een vaste plek

Wilt u de projectie in één vaste ruimte gebruiken, kies dan voor de Install. Deze heeft als voordeel dat de vloer vrij blijft en uw cliënten vanuit elke kant in de projectie kunnen stappen. U kunt ook een tafel, rolstoel, of zelfs een bed in de projectie zetten. De apparatuur van de Install is onzichtbaar weggewerkt in een stalen doos, die we zonder ingrijpende verbouwing mooi vlak in uw systeemplafond kunnen hangen, of onder elk ander plafond.

omiVista install

omiVista voor thuis

Wilt u ook thuis of in een woongroep aan de slag met interactieve projecties, ga dan voor de Budii. Deze vereenvoudigde versie is speciaal ontwikkeld als compact en betaalbaar alternatief voor thuis. Met de bijbehorende montageplaat installeert u de Budii stevig op een vaste plek aan de muur of op een boekenplank, waarna hij zijn beelden projecteert op de vloer of op een tafel. Net als zijn grote broers maakt de Budii van elk vloer- of tafeloppervlak een spannende en levendige speelruimte. De Budii is verkrijgbaar in onze webshop.

omiVista Budii

Activiteiten

De Mobii en de Install worden standaard geleverd met ruim 300 activiteiten voor verschillende doelgroepen, verdeeld over de zeven basiseffecten.

De Budii is uitgerust met 120 activiteiten, verdeeld over alle negen effecten. Bij aanschaf van de Budii kunt u kiezen tussen een pakket voor kinderen en volwassenen met een verstandelijke beperking of leerachterstand, en een pakket speciaal voor ouderen. Aanvullende activiteitensets zijn optioneel beschikbaar.

Van de Mobii en de Install is bovendien een Plusversie beschikbaar. Deze bevat naast de vele standaardactiviteiten een editor waarmee u zelf persoonlijke activiteiten kunt maken.

omiVista versies vergelijkingstabel
omiVista versies vergelijkingstabel

* De Budii hangt op vaste plek aan de muur, maar kan wel verplaatst worden wanneer u meerdere muurplaten installeert.