• Communicatie
  • Bediening
  • Zelfstandig leven
  • Ontwikkeling, spel en therapie
  • Adaptatietechniek

omiSky: interactieve projectie op het plafond

omiSky is een interactief projectiesysteem dat beelden projecteert op het plafond. In de projecties kun je ook jezelf zien. omiSky reageert op bewegingen en zet deze om in audiovisuele effecten. Beweeg je armen, of welk lichaamsdeel dan ook, om te drummen, plaatjes in te kleuren, of objecten van het scherm te vegen zodat je zelf zichtbaar wordt. Het is alsof je onder een magische spiegel ligt. Doordat omiSky de beelden projecteert op het plafond, kan het systeem gebruikt worden door mensen die in bed, in een stoel of op een mat liggen.

 

Neem contact met ons op

Vraag een offerte aan       

omiSky

Wanneer de camera bewegingen detecteert in het projectiegebied, worden deze door de software direct omgezet in visuele effecten in het geprojecteerde beeld. Zelfs de kleinste beweging wordt beloond. Dit maakt de omiSky geschikt voor kinderen en volwassenen met uiteenlopende niveaus en handicaps. omiSky is vergelijkbaar met omiReflex en omiVista, maar doordat het de beelden projecteert op het plafond, kan het systeem gebruikt worden door mensen die in bed, in een stoel of op een mat liggen. Net als omiReflex is het systeem voorzien van twee camera’s. De eerste volgt de bewegingen van de persoon die ervoor staat, de tweede maakt opnames van deze persoon zelf, en plaatst die live in de projectie.

omiSky is enerzijds een snoezelmiddel, dat de zintuigen prikkelt van personen met zeer beperkte mogelijkheden. Anderzijds vormt het systeem dankzij de interactieve mogelijkheden een sensorische en kinesthetische leeromgeving, waardoor het ook ingezet kan worden voor educatieve en therapeutische doeleinden.

omiSky wordt geleverd met meer dan 300 voorgeprogrammeerde activiteiten in vijf thema’s drie niveaus. Het is bovendien mogelijk de activiteiten te personaliseren met eigen afbeeldingen, geluiden en video’s. De software maakt het ook mogelijk voortgang bij te houden.

omiSky bestaat uit een plafondmontage met een projector en dubbele camera en is uitermate geschikt voor bijvoorbeeld snoezel- en therapieruimtes. omiSky is zeer eenvoudig te bedienen: druk eenvoudig op de aanknop en het systeem doet de rest.

Combineren

De verschillende omi projectiesystemen kunnen met elkaar gecombineerd worden om een complete interactieve ervaring te bewerkstelligen. Alle systemen kunnen dan middels één bedieningspaneel (omiPad) bediend worden. Dat kan apart, maar ook gelijktijdig, waarbij alle systemen hetzelfde thema volgen (bijvoorbeeld muziek of natuur).

 

Voor meer informatie of een demonstratie, neem contact op met Team UP.

Neem contact met ons op

Vraag een offerte aan