• Communicatie
  • Bediening
  • Zelfstandig leven
  • Ontwikkeling, spel en therapie
  • Adaptatietechniek

Mind Express vertaalapp mét Arabisch

24-04-2024

Kende u de handige vertaalapp voor Mind Express al? Deze is standaard onderdeel van AlphaCore en er is een speciale versie voor ALOHA, maar de app is ook als los bestand te downloaden voor elk ander vocabulaire. Koppel de app eenvoudig aan een knop in uw vocabulaire en laat elke tekst uit het berichtvenster snel vertalen naar de gewenste andere taal. Beschikt u ook over een synthetische stem in die taal, dan kunt u de vertaling bovendien laten uitspreken.

Deze gratis te downloaden app maakt op de achtergrond gebruik van Google Translate. In de app kunt u kiezen uit 10 basistalen, maar u kunt daar elke gewenste andere taal zelf aan toevoegen. Zo misten onze adviseurs nog het veelgebruikte Arabisch en besloten de app zelf uit te breiden. Om het u gemakkelijk te maken, willen we onze versie met de Arabische taal graag met u delen: Download de vertaalapp inclusief Arabisch.

Om uw vertaalde teksten ook te kunnen laten uitspreken, is wel een Arabische stem nodig. Hoe u die kunt installeren, is te zien in dit filmpje.

Mist u nog een andere taal in de vertaalapp? Dit (Engelstalige) filmpje laat zien hoe u zelf extra talen kunt toevoegen.