SHX voor EMB

SHX voor Autisme

SHX voor Dementie

SHX in de Revalidatie

SHX in het Onderwijs

SHX voor Thuis

Demonstratie

 

Demonstratie

Bent u nieuwsgierig geworden wat SHX voor úw cliënten kan betekenen? U bent van harte welkom in onze demoruimte in Utrecht. Onze adviseurs demonstreren u graag de vele mogelijkheden. We denken met u mee vanuit onze eigen professionele achtergrond in de zorg en uiteraard kunt u alle elementen ook zelf uitproberen. Daarnaast geven wij in deze ruimte workshops interactief/therapeutisch snoezelen.

Is het voor u en uw collega’s niet mogelijk om ons in Utrecht te bezoeken? Dan kunnen wij een aantal SHX elementen ook bij u op locatie demonstreren. Hiermee krijgt u (in het klein) een beeld van de interactieve mogelijkheden. Op deze manier kunt u ook uw cliënten met SHX laten kennismaken, en zelf ervaren wat SHX voor uw doelgroep kan betekenen.

Heeft u interesse in meer van onze interactieve materialen? rdgKompagne organiseert regelmatig reizende clinics. Voor enkele uren toveren wij uw instelling om tot een innovatieve speeltuin, waar cliënten, medewerkers, ouders en andere belangstellenden onze materialen voor spel en therapie zelf kunnen uitproberen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op via het contactformulier.