• Communicatie
  • Bediening
  • Zelfstandig leven
  • Ontwikkeling, spel en therapie
  • Adaptatietechniek

Demonstratie

Wij organiseren regelmatig inspiratiedagen (ochtend of middag) in Utrecht, om u kennis te laten maken met de bijzondere mogelijkheden van onze interactieve materialen. Ook SHX komt daarbij uitgebreid aan bod.

Bezoek onze inspiratiedagen

Wilt u liever een persoonlijke demonstratie? Ook dan bent u van harte welkom in onze inspiratieruimte in Utrecht of in de interactieve snoezelruimte van CreaCoaching in Holtum. Onze adviseurs van Team UP demonstreren u graag de vele mogelijkheden van SHX. We denken met u mee vanuit onze eigen professionele achtergrond in de zorg en uiteraard kunt u alle elementen ook zelf uitproberen. Daarnaast geven wij in deze ruimte workshops Interactief/Therapeutisch Snoezelen.

Is het voor u en uw collega’s niet mogelijk om ons in Utrecht te bezoeken? Dan kunnen wij een aantal SHX elementen ook bij u op locatie demonstreren. Hiermee krijgt u (in het klein) een beeld van de interactieve mogelijkheden. Op deze manier kunt u ook uw cliënten met SHX laten kennismaken, en zelf ervaren wat SHX voor uw doelgroep kan betekenen.

Interesse? Vul het formulier hieronder in, dan zullen wij contact met u opnemen.

Demonstratie SHX aanvragen


Uw gegevens worden alleen gebruikt om contact met u te kunnen opnemen. Uw gegevens worden niet overgenomen in ons klantenbestand. Zie ook onze privacyverklaring.