• Communicatie
  • Bediening
  • Zelfstandig leven
  • Ontwikkeling, spel en therapie
  • Adaptatietechniek
omiVista Budii

Interactieve projectie voor thuis!

14-09-2023

Het was een veelgehoorde wens en eindelijk is het zover: met de nieuwe omiVista Budii kan je nu ook thuis of in een woongroep spelen, leren, bewegen, ontspannen en plezier maken met interactieve projecties.

De Budii is een vereenvoudigde versie van de omiVista, speciaal ontwikkeld als compact en betaalbaar alternatief voor thuis. Net als zijn grote broer maakt de Budii van elk vloer- of tafeloppervlak een spannende en levendige speelruimte, die reageert op elke beweging.

Spelen op je eigen vloer of tafel

We monteren de Budii stevig op een vaste plek aan de muur of op een boekenplank, waarna hij zijn beelden projecteert op de vloer of op een tafel. De beelden van de Budii zijn uiterst helder en hebben bij een montage op 2 meter hoogte een formaat van 2 x 1,2 meter op de vloer en 1,3 x 0,8 meter op tafel. Er is dus maar één montage nodig om op de vloer én aan tafel te kunnen spelen: schuif er gewoon een tafel onder, of haal die juist weg. En als de Budii uit staat, hangt hij niemand in de weg.

Spellen naar keuze

De Budii is standaard uitgerust met 120 zorgvuldig geselecteerde activiteiten, verdeeld over alle bekende effecten, inclusief de balspellen en het nieuwe Catch-effect. Dus ook met de Budii plet, veeg, kleur, kies, plons en vang je er op los!

Bij aanschaf kunt u kiezen tussen een pakket voor kinderen en volwassenen met een verstandelijke beperking of leerachterstand, en een pakket speciaal voor ouderen. Er is geen plusversie van de Budii, maar indien gewenst kunt u uw pakket laten aanvullen met extra activiteiten.

Wat kost dat?

De Budii is al verkrijgbaar vanaf €5200,- inclusief montagemateriaal en btw. Voor de veiligheid adviseren we de Budii te laten monteren door een professional.

De Budii is binnenkort eenvoudig te bestellen in onze webshop. Wilt u daar niet op wachten? Neem dan contact op met Team UP.

Update 24-10-2023
De Budii is nu beschikbaar in onze webshop.