• Communicatie
  • Bediening
  • Zelfstandig leven
  • Ontwikkeling, spel en therapie
  • Adaptatietechniek

Basiscursus Snap+Core First

Core First is het meest uitgebreide kant-en-klare vocabulaire voor Tobii Dynavox platformen, gebouwd binnen de communicatiesoftware Snap.

Core First bestaat uit een kernvocabulaire aangevuld met een aantal pragmatische communicatietools. Dankzij de pragmatische opzet kunnen gebruikers niet alleen zelf boodschappen samenstellen, maar zo nodig ook gebruik maken van voorgeprogrammeerde boodschappen, om snel iets duidelijk te maken. Core First bevat daarnaast enkele interessante tools voor cognitieve ondersteuning. Core First kan geschikt zijn voor kinderen in ontwikkeling, mensen met een autistische stoornis en mensen met afasie of andere vormen van niet-aangeboren hersenletsel.

In deze workshop besteden wij aandacht aan de theoretische achtergrond van Core First en laten wij zien hoe Core First betrokkenheid en taalontwikkeling kan bevorderen. U krijgt een uitgebreide demonstratie van de mogelijkheden en leert hoe u deze in de praktijk kunt toepassen voor verschillende doelen en doelgroepen. Tenslotte gaat u zelf aan de slag met oefeningen.

Deze workshop is bedoeld voor logopedisten en ouders die al wat ervaring hebben met Core First, of geïnteresseerd zijn om Core First met hun cliënt of kind te gaan gebruiken.

Begeleiding: Anita Kalkhoven
Plaats: rdgKompagne vestiging Utrecht
Duur: 10.00 tot 16.30 uur
Prijs: € 120,- incl. lunch, excl. BTW
Aantal deelnemers: 5 tot 10

 

Deze cursus wordt gegeven op aanvraag, voor groepen van minimaal 5 deelnemers.
Heeft u interesse? Meld u dan aan via onderstaand formulier. Zodra er minimaal 5 aanmeldingen zijn zullen wij een datum plannen en contact met u opnemen.
Vraag ook naar de mogelijkheden voor een workshop op maat of incompany.

Aanmelden

Vul hieronder uw gegevens in. Zodra wij minimaal 5 aanmeldingen hebben ontvangen zullen wij een datum plannen en contact met u opnemen.

Facturatie

Om uw workshopdeelname te kunnen factureren, worden uw gegevens overgenomen in ons klantenbestand. Zie ook onze privacyverklaring.