• Communicatie
  • Bediening
  • Zelfstandig leven
  • Ontwikkeling, spel en therapie
  • Adaptatietechniek

Hulpmiddelen retourneren

Hulpmiddelen worden door zorgverzekeraars in bruikleen verstrekt. Wordt een hulpmiddel niet meer gebruikt? Dan moeten wij dit voor de zorgverzekeraar in depot nemen. Uw zorgverzekeraar zal hiervoor bij ons een verzoek indienen.

Wilt u zelf een depotopnameverzoek indienen? Dat kan telefonisch (088-0310310) of via onderstaand depotformulier.

Na aanmelding sturen wij u een depotopnameformulier en de instructies voor het retourneren. Grote hulpmiddelen komen wij op afspraak bij u ophalen. Kleinere hulpmiddelen kunt u zelf naar ons terugsturen. U krijgt daarvoor van ons een antwoordnummer, zodat u geen kosten hoeft te maken voor de verzending. Het depotopnameformulier voegt u bij het pakket.

Wij begrijpen het als na een overlijden het retourneren van hulpmiddelen niet uw hoogste prioriteit heeft. Anderzijds merken wij ook vaak dat nabestaanden dit graag snel willen afhandelen. U kunt de hulpmiddelen naar ons terugsturen wanneer u er zelf klaar voor bent.

Verzoek depotopname

Vult u hieronder a.u.b. zoveel mogelijk informatie en gegevens in. Wij gebruiken de ingevulde persoonsgegevens alleen voor het opzoeken van relevante informatie in ons systeem, om u zo goed mogelijk te kunnen helpen.

Ik wil graag de volgende hulpmiddelen in depot laten opnemen:
Contactpersoon
Gebruiker:
Voor een goede en snelle afhandeling verzoeken wij u hieronder gegevens van de gebruiker van het hulpmiddel in te vullen.
Wij zullen het depotopnameformulier en de retourenvelop opsturen naar het adres van de cliënt, zoals dat bij ons bekend is. Wilt u dat wij deze naar een ander adres sturen? Dan kunt u dat aangeven in de Opmerkingen.

Uw gegevens worden alleen gebruikt om contact met u te kunnen opnemen. De gegevens van de gebruiker van het hulpmiddel vragen wij om adresgegevens en geleverde hulpmiddelen te kunnen opzoeken. Uw gegevens en die van de gebruiker worden niet overgenomen in ons klantenbestand. Zie ook onze privacyverklaring.