• Communicatie
  • Bediening
  • Zelfstandig leven
  • Ontwikkeling, spel en therapie
  • Adaptatietechniek

Basiscursus Proloquo2Go

Proloquo2Go is een communicatie-app voor iOS-platformen, die toegang geeft tot het zeer uitgebreide kant-en-klare symboolvocabulaire Crescendo. Proloquo2Go met Crescendo kan niet alleen ingezet worden om de communicatie te ondersteunen, maar ook om de taalontwikkeling te stimuleren.

De omvang van Crescendo maakt dat het vocabulaire op het eerste gezicht complex aandoet. Daardoor vergt het in de praktijk extra aandacht om de inzet van Proloquo2Go met Crescendo tot een succes te maken.

In deze workshop besteden wij aandacht aan theoretische achtergronden van taalontwikkeling, de ontwikkeling van het kernvocabulaire, ondersteuning van de taalontwikkeling door Proloquo2Go en didactische mogelijkheden. Daarnaast bekijken we uitgebreid de verschillende mogelijkheden van Proloquo2Go en is er gelegenheid daarmee te oefenen. Tenslotte krijgt u door middel van oefeningen en beeldmateriaal voldoende handvatten om Proloquo2Go te implementeren in de praktijk.

Deze workshop is bedoeld voor logopedisten en ouders die al wat ervaring hebben met Proloquo2Go, of geïnteresseerd zijn om Proloquo2Go als communicatiehulpmiddel te gaan gebruiken.

Begeleiding: Sandra van der Ende
Plaats: rdgKompagne vestiging Utrecht
Duur: 10.00 tot 16.30 uur
Prijs: € 120,- incl. lunch, excl. BTW
Aantal deelnemers: 5 tot 10

Bij aanmelding horen wij graag of u in de gelegenheid bent zelf een iPad met Proloquo2Go mee te nemen. Het meenemen van een eigen iPad is handig, maar niet verplicht. Wij vragen dit slechts ter inventarisatie.

 

Deze cursus wordt gegeven op aanvraag, voor groepen van minimaal 5 deelnemers.
Heeft u interesse? Meld u dan aan via onderstaand formulier. Zodra er minimaal 5 aanmeldingen zijn zullen wij een datum plannen en contact met u opnemen.
Vraag ook naar de mogelijkheden voor een workshop op maat of incompany.

Aanmelden

Vul hieronder uw gegevens in. Zodra wij minimaal 5 aanmeldingen hebben ontvangen zullen wij een datum plannen en contact met u opnemen.

Facturatie

Om uw workshopdeelname te kunnen factureren, worden uw gegevens overgenomen in ons klantenbestand. Zie ook onze privacyverklaring.