• Communicatie
  • Bediening
  • Zelfstandig leven
  • Ontwikkeling, spel en therapie
  • Adaptatietechniek

Basiscursus Mind Express

Mind Express is een softwarepakket voor de inrichting van dynamische systemen. Deze software is standaard geïnstalleerd op de Tellus, de Vibe en de Zingui. Het programma kan ook op de pc gebruikt worden, bijv. om een vocabulaire voor een gebruiker voor te bereiden.

In deze cursus wordt getoond wat de mogelijkheden zijn van Mind Express en oefent u de basisfuncties. Na deze cursus kunt u een communicatiekaart maken in Mind Express en weet u hoe u de belangrijkste functies gebruikt.

Deze basiscursus is bedoeld voor mensen die nog niet of weinig met Mind Express hebben gewerkt, bijvoorbeeld mensen die het programma net hebben aangeschaft of dat van plan zijn.

Begeleiding: Fraukje Tuinstra
Plaats: rdgKompagne vestiging Utrecht
Duur: 10.00 tot 16.30 uur
Prijs: € 120,- incl. lunch, excl. BTW
Aantal deelnemers: 5 tot 10

 

Deze cursus wordt gegeven op aanvraag, voor groepen van minimaal 5 deelnemers.
Heeft u interesse? Meld u dan aan via onderstaand formulier. Zodra er minimaal 5 aanmeldingen zijn zullen wij een datum plannen en contact met u opnemen.
Vraag ook naar de mogelijkheden voor een workshop op maat of incompany.

Aanmelden

Vul hieronder uw gegevens in. Zodra wij minimaal 5 aanmeldingen hebben ontvangen zullen wij een datum plannen en contact met u opnemen.

Facturatie

Om uw workshopdeelname te kunnen factureren, worden uw gegevens overgenomen in ons klantenbestand. Zie ook onze privacyverklaring.