• Communicatie
  • Bediening
  • Zelfstandig leven
  • Ontwikkeling, spel en therapie
  • Adaptatietechniek
Groepsfoto Team UP met Ludo van Care Factory

Team UP gaat de grens over

06-06-2023

Onlangs bereikte rdgKompagne overeenstemming over de overname van het Belgische Care Factory. Met deze overname zal rdgKompagne zich op de Belgische markt voor interactieve projectiesystemen gaan begeven.

Care Factory is in België de vaste leverancier van de producten van OM Interactive, zoals de omiVista Mobii, omiReflex en omiSky. Voor de lokalisatie van deze producten voor de Nederlandse en Vlaamse markt werken rdgKompagne en Care Factory al vele jaren samen. Toen Ludo Vandewal, eigenaar van Care Factory, enige tijd geleden aankondigde te willen stoppen met zijn werkzaamheden, bleek rdgKompagne dan ook een logische overnamekandidaat.

Team UP, ons speciale adviesteam voor Interactief Snoezelen, neemt in de komende twee jaar de activiteiten van Care Factory geleidelijk over. Dit geldt alleen voor het Vlaamse gedeelte van de Belgische markt.

Hoewel deze overname geen gevolgen zal hebben voor onze werkzaamheden in Nederland, willen we deze internationale stap toch graag met u delen!

Op de foto ziet u de leden van Team UP en Tijs van Halteren, hoofd advies rdgKompagne, samen met Ludo VandeWal van Care Factory. V.l.n.r. achterste rij: Tijs, Jimi, Ludo, voorste rij: Maria, Cathy.