• Communicatie
  • Bediening
  • Zelfstandig leven
  • Ontwikkeling, spel en therapie
  • Adaptatietechniek

Bedieningen voor de Acticomm Evo

De Acticomm Evo is standaard te bedienen via het aanraakscherm. Mensen die niet met een aanraakscherm overweg kunnen, kunnen de Acticomm bedienen met schakelaars, een (aangepaste) muis, of zelfs oogbesturing.

Neem contact met ons op

Vraag een offerte aan       

Oogbesturing

Met de speciale PCEye 5 Monitor Mount maakt u de Acticomm Evo ook geschikt voor oogbesturing. Met deze Monitor Mount bevestigt u een PCEye 5 oogbesturingsmodule eenvoudig en stevig onder het scherm van de Acticomm. De Mount is zo ontworpen dat gebruikers de module of aansluitkabel niet zomaar los kunnen trekken. Daarvoor komt de PCEye in een houder, die met een beugel stevig aan de achterzijde van het scherm wordt gemonteerd. Zo blijft de Acticomm Evo ook met oogbesturingsmodule net zo’n robuust computersysteem als voorheen.

 

Acticomm ReaDyGo Bracket

In de nieuwe software is de ondersteuning van oogbesturing volledig geïntegreerd. De knoppen zijn met oogbesturing te bedienen, zodat de gebruiker zelf activiteiten kan starten. De software bevat standaard ook een aantal spellen die geschikt zijn voor oogbesturing, maar u kunt ook bijvoorbeeld Look to Learn of de Dotty Games installeren. Zo kunnen nóg meer van uw cliënten zelf met de Acticomm spelen, ook als zij niet met een aanraakscherm of schakelaars overweg kunnen.

De PCEye 5 Monitor Mount is leverbaar als accessoire bij de Acticomm Evo en is, als u al een Acticomm heeft, ook achteraf te bestellen.

 

Kijk in onze webshop voor nog meer bedieningen en accessoires voor de Acticomm.

Naar de webshop