• Communicatie
  • Bediening
  • Zelfstandig leven
  • Ontwikkeling, spel en therapie
  • Adaptatietechniek
DIGIwand Utrecht crew

DIGIwand in Utrecht – Komt dat zien

05-07-2023

Afgelopen maart berichtten wij u over de samenwerking tussen Buro BIG en rdgKompagne voor de levering, ondersteuning en doorontwikkeling van de DIGIwand.

Intussen is in de ontwikkeling veel progressie geboekt en heeft de DIGIwand een strakke nieuwe behuizing gekregen, waarin alle onderdelen netjes en veilig zijn weggewerkt. Het product is bovendien CE-gemarkeerd volgens de richtlijnen van de MDR. Hiermee is DIGIwand van een veelbelovend eerste idee via een werkend prototype nu uitgegroeid tot een volwassen en professioneel eindproduct.

Onlangs hebben wij de eerste unit geïnstalleerd in onze demonstratieruimte in Utrecht en vorige week hebben we deze officieel in gebruik genomen in het bijzijn van Buro BIG, de programmeur en de pioniers van Sherpa. Zij kregen als eersten de gelegenheid het nieuwe systeem te bekijken en aan de tand te voelen. Alle aanwezigen waren enthousiast over het resultaat en blij met wat de samenwerking nu al heeft opgeleverd.

Demodagen

En nu bent ú aan de beurt om de DIGIwand te komen zien en uitproberen! Wij nodigen u van harte uit op een van onze demodagen. Gaat u binnenkort op vakantie? Geen probleem, ook in augustus en september hebben we nog voldoende data ingepland en meer data zullen ongetwijfeld nog volgen.

 

In deze compilatievideo geven Jeroen Arendsen van Sherpa en Maria Noyons van rdgKompagne u alvast een snelle demonstratie: