• Communicatie
  • Bediening
  • Zelfstandig leven
  • Ontwikkeling, spel en therapie
  • Adaptatietechniek
omiVista

Vloerprojectie in een nieuw jasje

28-02-2017

omi komt met een volledig nieuwe versie van het omiVista vloerprojectiesysteem, met een interessante make-over van de software en een verlaging van de prijs.

Veelzijdig en aanpasbaar

omiVista projecteert beelden die reageren op elke beweging, groot of klein. omiVista kan projecteren op de vloer, op een tafel, rolstoelblad, maar ook bijvoorbeeld op een tent.

De omiVista onderscheidt zich van andere projectiesystemen door zijn flexibiliteit en het grote aantal activiteiten. Het systeem heeft standaard ruim 300 apps aan boord, die uiteenlopende sensorische werelden laten zien, met verschillende spelelementen die verschillende acties vragen van de gebruiker. Daarbovenop geeft omiVista u de mogelijkheid uw eigen apps te maken of bestaande activiteiten te veranderen.

Eenvoudige editor

De nieuwe omiVista is voorzien van geheel nieuwe software, die eenvoudiger is in gebruik en nog flexibeler in de mogelijkheden. Ook het maken en wijzigen van activiteiten is sterk vereenvoudigd, waardoor u het systeem gemakkelijk aanpast aan uw cliënten, uw doel, of bijvoorbeeld de tijd van het jaar.

  • Raken uw cliënten snel uitgekeken? Wissel af en toe eens van plaatjes.
  • Is er meer nodig om uw cliënten te prikkelen? Gebruik persoonlijke foto’s en video’s, bijvoorbeeld van familieleden, de eigen stad, of een favoriete band.
  • Zijn cliënten snel uitgespeeld? Maak het eens moeilijker door het aantal objecten, de gevoeligheid of snelheid aan te passen.
  • Op zoek naar spannend lesmateriaal? Vraag om specifieke antwoorden of reacties.
  • En maak ook eens speciale activiteiten rond Sinterklaas, Kerst, Koningsdag, de seizoenen, sportevenementen en andere feestelijkheden.

Mobiel of vast

De omiVista is verkrijgbaar in een vaste en een mobiele versie. Bij de mobiele omiVista zijn de onderdelen verpakt in een verrijdbare kast, die u gemakkelijk naar verschillende ruimtes rijdt. De installatieversie wordt vast gemonteerd aan het plafond. Deze versie geeft een grotere projectie en is bovendien geschikt voor projectie op een tafel, rolstoelblad of tent.

Beperkt budget?

Ondanks de verbeteringen is de omiVista in prijs verlaagd! En is het voor uw cliënten niet nodig de standaardapps aan te passen, of is uw budget beperkt? Dan is de nieuwe omiVista nu ook zonder editor te bestellen. Het systeem bevat dan nog steeds ruim 300 activiteiten.

Probeer het zelf!

Benieuwd wat de nieuwe omiVista allemaal kan? Kom onze projectiesystemen bekijken op de Zorgtotaal of vraag een demonstratie aan!