• Communicatie
  • Bediening
  • Zelfstandig leven
  • Ontwikkeling, spel en therapie
  • Adaptatietechniek
Mind Express 5

Mind Express 5 voor professionals

08-12-2020

In september jl. werd het nieuwe Mind Express 5 gelanceerd. Speciaal voor therapeuten, docenten en begeleiders op instellingen en scholen is er van Mind Express 5 nu ook een EDU-licentie. Deze licentie heeft de vorm van een jaarabonnement en geeft toegang tot alle functies.

Gebruik Mind Express 5 om met cliënten het gebruik van een dynamisch communicatiehulpmiddel te oefenen, om interactieve spellen te spelen of educatieve activiteiten te maken, maar ook om papieren communicatiekaarten, lesmaterialen en andere activiteiten te printen.

Mind Express 5 is te gebruiken voor meerdere cliënten of leerlingen: u kunt eenvoudig verschillende gebruikersprofielen aanmaken en snel wisselen tussen gebruikers. Aan elk profiel kunt u persoonlijke communicatiepagina’s of activiteiten toevoegen, met bijpassende stem en andere instellingen.

Mind Express 5 EDU wordt standaard geleverd met SymbolStix, PCS, Bliss en Sclera pictogrammen. Andere bibliotheken zijn optioneel verkrijgbaar. Voor het uitspreken van woorden en zinnen zijn bij de EDU-licentie de synthetische stemmen van RealSpeak inbegrepen. Daarnaast bevat Mind Express 5 een grote hoeveelheid voorbeeldmateriaal, alsmede printsjablonen voor veelgebruikte statische communicatiehulpmiddelen.

Mind Express 5 EDU is nu verkrijgbaar in onze webwinkel.