• Communicatie
  • Bediening
  • Zelfstandig leven
  • Ontwikkeling, spel en therapie
  • Adaptatietechniek
Vibe 12⁺ met Score

Een nieuwe Vibe 12

20-07-2023

In navolging van de Vibe 10 vorig jaar heeft nu ook de Vibe 12 een waardige opvolger gekregen. Daarmee is de populaire Vibe-familie van Jabbla weer helemaal up-to-date.

De opvolger draagt de naam Vibe 12+ en is voorzien van een groter aanraakscherm en een nieuwe behuizing.

Bediengemak
Het aanraakscherm van de Vibe+ is met 13 inch een slag groter dan dat van zijn voorganger en ook de resolutie is hoger. Dat maakt de vakjes van uitgebreide vocabulaires zoals Score, ALOHA en AlphaCore extra goed zichtbaar en makkelijk te bedienen.

Robuust en handzaam
Het scherm van de Vibe 12+ is gemaakt van Gorilla Glass en voorzien van een beschermende rand, waarmee het hulpmiddel goed bestand is tegen vallen en andere schade.

De nieuwe behuizing komt overeen met die van de Vibe 10, met een geïntegreerd handvat en een verstevigde verstelbare tafelstandaard. Daarmee is de Vibe 12+ ondanks zijn formaat niet alleen geschikt voor op een rolstoel, maar ook voor mobiele gebruikers.

Krachtig als altijd
Wat blijft zijn de stevige specificaties, het moderne platte en lichte design, de mogelijkheden voor alternatieve bediening en natuurlijk de krachtige speakers en het meeleesscherm aan de achterzijde.