• Communicatie
  • Bediening
  • Zelfstandig leven
  • Ontwikkeling, spel en therapie
  • Adaptatietechniek
Cosmo

Cosmo in het Nederlands

11-12-2018

Spelen met lampjes

Cosmo is een set slimme schakelaars, Cosmoids genaamd, die je combineert met een speciale app op de iPad. De Cosmo spellen laten de Cosmoids dynamisch van kleur veranderen en maken zo duidelijk welke Cosmoid je wanneer moet aanraken. Maak muziek, vertel een verhaal, probeer reeksen van kleuren te onthouden, of probeer zo snel mogelijk de Cosmoids van jouw kleur te raken. Zet Cosmo aan en niemand kan zich inhouden om meteen mee te spelen!

Nu ook in het Nederlands

De Cosmo app is vanaf nu ook in het Nederlands beschikbaar. De meeste Cosmo spellen zijn niet talig en waren dus al prima te spelen, maar dat geldt niet voor de activiteit Verhalen vertellen. In deze activiteit vertel je verhalen door Cosmoids aan te raken. Elke Cosmoid laat een gedeelte van het verhaal horen. De Cosmoids lichten een voor een op, zodat de gebruiker kan zien welke Cosmoid aan de beurt is. Raak de knoppen in de juiste volgorde aan om het hele verhaal te vertellen. Deze activiteit is nu volledig Nederlands gesproken!

Daarnaast zijn voor begeleiders nu alle keuzemenu’s en instellingen Nederlandstalig. Om beschikking te krijgen over de Nederlandse versie, download u eenvoudig de update via de App Store.

Meer informatie over Cosmo en de Cosmo activiteiten…