LITTLE Step-by-Step

Op deze schakelaar kan een serie van meerdere spraakboodschappen worden opgenomen. Bij iedere activering van de schakelaar wordt de volgende boodschap afgespeeld en zo kan er een eenvoudig gesprek op gang komen. De LITTLE Step-by-Step is bovendien voorzien van een schuifschakelaar, waarmee drie niveaus gekozen kunnen worden. Op elk niveau kan een aparte serie spraakboodschappen opgenomen worden, bijv. voor verschillende gelegenheden of activiteiten. Spraakboodschappen worden in een handomdraai opgenomen met de ingebouwde microfoon en hebben een heldere geluidskwaliteit. De totale opnametijd bedraagt 4 minuten.

Daarnaast is het mogelijk de LITTLE Step-by-Step te gebruiken als éénfunctieschakelaar of voor het aansturen van een elektronisch speelgoed. Bepaal zelf bij welke spraakboodschap het aangesloten apparaat of speeltje geactiveerd moeten worden.

De knop van de LITTLE Step-by-Step is in een hoek van 45 graden geplaatst. Het apparaat wordt geleverd met verwisselbare kapjes in de kleuren rood, geel, groen en blauw. Daarnaast wordt een doorzichtig kapje meegeleverd, dat op het gekleurde kapje kan worden geplaatst, met een symbool of pictogram eronder.

Technische gegevens
Afmeting: 6,5 cm diameter
Hoogte: 7,5 cm
Opnamecapaciteit: 240 sec
Aansluitingen: ingang voor externe schakelaar, uitgang voor extern speelgoed of PowerLink
De LITTLE Step-by-Step heette voorheen LITTLE Step-by-Step with Levels

 

De LITTLE Step-by-Step is ook beschikbaar in onze webwinkel.

Optie

Prijs

Toevoegen aan offerteaanvraag