Vibe 10

De Vibe 10 is een slank en zeer praktisch dynamisch communicatiehulpmiddel. De Vibe 10 is compact en lichtgewicht, met een 10 inch aanraakscherm, en is daarmee uitermate geschikt voor actieve gebruikers. Dankzij het sterke Gorilla Glass scherm en de beschermende rand is de Vibe 10 goed bestand tegen vallen en andere schade. En met de stevige verstelbare tafelstandaard is de Vibe 10 makkelijk neer te zetten.

De Vibe 10 is voorzien van krachtige speakers, die een luid en duidelijk stemgeluid geven. Voor een natuurlijke communicatie bevinden deze speakers zich aan de achterzijde van het apparaat. Daarnaast is de Vibe 10 voorzien van een uniek meeleesscherm voor de gesprekspartner.

Meeleesscherm
Voor een nog betere verstaanbaarheid in meer situaties heeft de Vibe 10 aan de achterkant een meeleesscherm, dat gekozen of getypte boodschappen kan tonen in de vorm van tekst. Dankzij dit meeleesscherm kunt u te allen tijde oogcontact behouden tijdens het communiceren, ook in rumoerige situaties of als u discreet een persoonlijk gesprek wilt voeren. En doordat uw gesprekspartners kunnen zien wanneer u bezig bent een boodschap te formuleren, helpt het scherm bovendien om de aandacht vast te houden. Behalve het ingebouwde meeleesscherm is ook de meeneembare Hey_ met de Vibe 10 te combineren.

Communiceren met tekst of symbolen
De Vibe 10 is voorzien van de uitgebreide communicatiesoftware Mind Express en is daarmee geschikt voor zowel tekst- als symboolcommunicatie. Ook is de Vibe 10 uitermate geschikt voor het gebruik van kant-en-klare vocabulaires zoals Score, ALOHA of PODD voor symboolgebruikers, Amego voor tekstgebruikers, of AlphaCore voor mensen met ALS/NMA.

Vocabulaires kunt u direct op het apparaat maken of aanpassen, of met behulp van de Mind Express pc-software. De SymbolStix symboolbibliotheek is standaard inbegrepen, maar het is ook mogelijk andere bibliotheken toe te voegen. Voor de spraak bevat de software een zeer natuurlijk klinkende synthetische mannen- of vrouwenstem. Daarnaast is het mogelijk natuurlijke spraak op te nemen.

Alternatieve bediening
Behalve met het aanraakscherm is de Vibe 10 ook te bedienen met een muisvervanger, bijvoorbeeld met een joystick of hoofdmuis. Daarnaast is de Vibe 10 voorzien van twee aansluitingen voor externe schakelaars.

Efficiënte slaapfunctie
De Vibe 10 gaat een hele OC-dag mee dankzij een slimme slaap- en ontwaakfunctie. Heeft u de Vibe even niet nodig, dan gaat hij in slaapmodus. En dankzij de ontwaaksensor in de linkerbovenhoek is het niet nodig het scherm aan te raken om de Vibe weer wakker te maken.

Extra’s
De Vibe 10 heeft twee ingebouwde camera’s voor het maken van foto’s of beeldbellen. Daarnaast is de Vibe voorzien van wifi, Bluetooth en een IR-zender voor omgevingsbediening.

Technische gegevens
Afmetingen: 26,5 x 23,5 x 2,5 – 5 cm
Gewicht: 1,15 kg
Scherm: 10,5 inch capacitief aanraakscherm, 10-punts multi-touch, IPS, resolutie 1920 x 1200 px (Full HD), Gorilla Glass
Meeleesscherm: 3,12 inch mono groen PMOLED, resolutie 256 x 64 px
Geluid: HD audio, 2 x geïntegreerde speaker, ingebouwde microfoon
Camera: 5 MP Full HD voor, 8 MP Full HD achter
Aansluitingen: 2x 3,5 mm jack voor schakelaar, 1x USB 2.0, 1x hoofdtelefoon, Wifi 802.11a/b/g/n/ac/ax, Bluetooth 5.0, Jabbla IR
Systeem: Intel i3 processor (10e generatie), 8GB LPDDR3 RAM, 128 GB SSD, Windows 11 Pro
Software: Mind Express
Voeding: Li-Ion 28 Wh batterij, 65 W USB-C lader
Capaciteit: 11 uur normaal gebruik, 6 uur intensief gebruik (continu audio en video)
Overige kenmerken: ingebouwd handvat, verstelbaar statief, ontwaaksensor in aanraakscherm

De Vibe is ook verkrijgbaar in een grotere uitvoering: Vibe 12.

 

Optie

Prijs

Toevoegen aan offerteaanvraag