• Communicatie
  • Bediening
  • Zelfstandig leven
  • Ontwikkeling, spel en therapie
  • Adaptatietechniek

Welkom bij rdgKompagne

Welkom op de website van rdgKompagne UP voor Vlaanderen! In 2023 heeft het Belgische bedrijf Care Factory haar activiteiten voor Vlaanderen overgedragen aan rdgKompagne. Daarmee is rdgKompagne nu ook voor Vlaanderen de officiële leverancier van de omiVista en de andere projectiesystemen van OM Interactive.

 

Meer over de omiVista      Neem contact met ons op

logo Care Factory

Wie is rdgKompagne?

rdgKompagne is de grootste leverancier op het gebied van communicatiehulpmiddelen (of spraakcomputers), aangepaste bedieningen en omgevingsbediening voor mensen met een beperking in Nederland. Daarnaast heeft rdgKompagne onder de noemer ‘Interactief Snoezelen’ een breed assortiment van unieke materialen voor spel, ontwikkeling en therapie. Binnen deze productcategorie levert rdgKompagne al vele jaren de verschillende projectiesystemen van OM Interactive en doet dit nu dus ook voor de Vlaamse markt. rdgKompagne heeft een speciaal adviesteam, Team UP, dat zich richt op advisering rondom interactief snoezelen.

Bij wie kunt u terecht?

Voor adviezen, demonstraties, ondersteuning en reparaties kunt u voortaan terecht bij Team UP van rdgKompagne. Uw regioadviseur Cathy Beks helpt u graag verder.

Team UP is te bereiken via teamup@rdgkompagne.nl, via onderstaande contactknoppen, of telefonisch via +31 88 0310333.

 

Neem contact met ons op

Vraag een offerte aan       

omiVista

Alles over Interactief Snoezelen

Op interactiefsnoezelen.nl vindt u alle informatie over de omiVista en onze andere interactieve materialen.

Naast de omiVista levert rdgKompagne ook de andere projectiesystemen van OM Interactive: omiSky voor plafondprojectie, omiReflex voor op de wand en omiBeam met lichtbundels. Maar bekijk ook eens onze Kojo, DIGIwand en Acticomm.

Lees en bekijk op interactiefsnoezelen.nl alles over de toepassingen en de verschillende doelgroepen, met inspirerende video’s en ervaringsverhalen. Ook kunt u meer lezen over de diensten van Team UP, ons speciale adviesteam voor Interactief Snoezelen.

 

Ga naar Interactief Snoezelen