• Communicatie
  • Bediening
  • Zelfstandig leven
  • Ontwikkeling, spel en therapie
  • Adaptatietechniek
GELO-Tech opbouw

Een nieuwe aanwinst: GELO-Tech

01-02-2021

Onlangs heeft rdgKompagne overeenstemming bereikt over de overname van het bedrijf GELO-Tech.

GELO-Tech is circa 15 jaar geleden opgericht door Geert Lohuis, een revalidatietechnicus met inmiddels bijna 40 jaar ervaring. Het bedrijf richt zich op het adviseren, produceren en leveren van opbouwen voor beademingsapparatuur op rolstoelen. Deze opbouwen worden vervaardigd in samenwerking met en in opdracht van de vier Nederlandse Centra voor Thuisbeademing (CTB’s). Toewerkend naar een welverdiend pensioen was Geert Lohuis al enige tijd op zoek naar een geschikte partner om de activiteiten van GELO-Tech voort te zetten. Hij vond die partner in rdgKompagne.

rdgKompagne heeft veel ervaring met het opbouwen van hulpmiddelen op en aan rolstoelen en heeft daarvoor een goed uitgeruste werkplaats. De werkzaamheden van GELO-Tech zijn bij onze specialisten dan ook uitstekend op hun plek.

Beide partijen zijn in goed overleg tot elkaar gekomen en hebben eind december een intentieverklaring voor de overname ondertekend. Geert Lohuis zal nog zeker enkele jaren betrokken blijven om de overgang voor alle partijen soepel te laten verlopen. De overdracht zal naar verwachting aan het eind van het eerste kwartaal van 2021 worden gerealiseerd.

Beide partijen zijn trots op deze verbintenis en spreken de verwachting uit dat de gezamenlijke aanpak een succes gaat worden. Wij hopen dat cliënten en andere relaties van zowel rdgKompagne als GELO-Tech in de toekomst van deze krachtenbundeling zullen profiteren.