Mini Beamer

De Mini Beamer is een compacte draadloze benaderingsschakelaar, bestaande uit een zender (Mini Beamer Transmitter) en een ontvanger (Mini Beamer Receiver). De Mini Beamer Transmitter en Receiver hebben een bereik van ruim 9 meter.

Mini Beamer Transmitter
De Mini Beamer Transmitter wordt geactiveerd wanneer deze met een willekeurig lichaamsdeel binnen 10 mm benaderd wordt. Een benadering of zeer lichte aanraking is dus al voldoende om de schakelaar te activeren.

De Transmitter heeft oplaadbare batterij en een extra mini-jackingang waarop een externe schakelaar kan worden aangesloten. De Transmitter kan gecombineerd worden met meerdere Receivers, om meerdere apparaten tegelijk te activeren. De Mini Beamer Transmitter kan ook gecombineerd worden met de ontvangers van de Jelly Beamer en Big Beamer.

Mini Beamer Receiver
De Mini Beamer Receiver kan met behulp van een mini-jackkabeltje aangesloten worden op een communicatiehulpmiddel, omgevingsbediening, een aangepaste oproepsysteem, aangepast speelgoed en via een interfacekastje ook op de pc.

De Receiver heeft een ingebouwde ‘Switch Latch and Timer’ (SLAT) functie met 4 standen; de actieve stand wordt aangegeven op een digitaal display:

  • Direct: Het apparaat blijft aan zolang de schakelaar geactiveerd/ingedrukt wordt.
  • Seconds: Na activeren van de schakelaar blijft het apparaat een ingesteld aantal seconden aan (1-60).
  • Minutes: Na activeren van de schakelaar blijft het apparaat een ingesteld aantal minuten aan (1-60).
  • Latch: Een eerste schakelaaractivering zet het apparaat aan, de tweede zet het apparaat uit.

Ook de Receiver is voorzien van een oplaadbare batterij. De Receiver kan gecombineerd worden met maximaal 8 Transmitters, zodat meerdere personen tegelijk aan een activiteit kunnen deelnemen.

De Mini Beamer Receiver kan ook gecombineerd worden met de Jelly Beamer en Big Beamer schakelaars.

Technische gegevens
Afmetingen Transmitter: 67 x 47 x 20 mm
Afmetingen Receiver: 67 x 47 x 20 mm
Bereik: 9 m
Aansluiting Receiver: 3,5 mm jack
Voeding: oplaadbare batterij

Optie

Prijs

Toevoegen aan offerteaanvraag