Adressen en route

Postbus 310
7500 AH Enschede

Vestiging Oost
KottenparkCentrum
Roessinghsbleekweg 161
7522 AH Enschede

Vestiging West
Winthontlaan 200
3526 KV Utrecht

Vestiging Zuid
Spaarpot 28
5667 KX Geldrop

Routebeschrijving vestiging Oost

Plan uw route met Google Maps

Openbaar vervoer
Vanaf NS-station met Connexxion buslijn 3 (streekvervoer) tot het “Parkhotel”.

Een wandeling vanaf het NS-station duurt ongeveer 20 minuten.

Per auto komend vanaf de A35
– afslag Enschede West (afrit 26)
– bovenaan afslag linksaf
– helemaal doorrijden tot T-splitsing met stoplichten
– linksaf (Volksparksingel)
– eerste verkeerslicht rechts aanhouden
– volgende verkeerslicht linksaf onder het spoor door (Tubantiasingel)
– tweede verkeerslicht linksaf (Hengelosestraat)
– eerste verkeerslicht rechtsaf (Roessinghsbleekweg)

Vanaf overige invalswegen de op het kaartje aangegeven stoplichten volgen.

Routebeschrijving vestiging West

Plan uw route met Google Maps

Openbaar vervoer
Neem op station Utrecht CS de sneltram naar Nieuwegein of IJsselstein. Stap uit bij de halte Westraven. Dit is de eerste halte nadat u onder de snelweg bent doorgegaan. U bent dan ca. 20 minuten onderweg geweest. rdgKompagne bevindt zich in het grijze gebouw met de blauwe kozijnen aan de overkant van de straat. Steek de weg over (pas op: er is geen voetgangersoversteekplaats!) en loop tegen de wijzers van de klok in om het gebouw (het Element).

Per auto vanuit Den Haag/Rotterdam/Amsterdam/’s Hertogenbosch
Ga op verkeersplein Oudenrijn richting Arnhem (A12) en volg de borden richting Nieuwegein; hierdoor komt u op de buitenste parallelbaan. Neem echter niet de afslag Nieuwegein, maar de volgende “Kanaleneiland / Utrecht Jaarbeurs” (Afrit 17). Ga bij de stoplichten rechtdoor en bij het water rechtsaf. U vindt ons in het grijze kantoorgebouw ‘New Element’ direct naast het Technocentrum ANWB (laatste gebouw voor de ophaalbrug).

Per auto vanuit Hilversum/Arnhem/Breda
Ga op knooppunt Lunetten richting den Haag (A12) en volg de borden Nieuwegein; hierdoor komt u op de buitenste parallelbaan. Neem de afslag 17: “Kanaleneiland / Utrecht Jaarbeurs”. Sorteer uiterst rechts voor bij de verkeerslichten. Blijf uiterst rechts rijden en ga direct bij de volgende verkeerslichten weer rechts. Aan het einde (bij Toys XL) op de T-splitsing opnieuw rechts, langs het water onder de snelweg door. Op de volgende T-splitsing blijft u het water volgen. U vindt ons in het grijze kantoorgebouw ‘New Element’ direct naast het Technocentrum ANWB (laatste gebouw voor de ophaalbrug).

U kunt zich melden bij de centrale receptie van het Element.

Routebeschrijving vestiging Zuid

Plan uw route met Google Maps

Per auto vanuit Eindhoven of Venlo (A67)
Neem op de A67 (Venlo-Eindhoven) de afslag Geldrop. Ga onderaan de afslag rechtsaf richting Geldrop. Volg de borden naar industrieterrein De Spaarpot. U passeert drie rotondes. Op de vierde rotonde rijdt u linksaf (3/4 rond) het industrieterrein op. Volg de weg met de bocht mee naar links en vervolgens in een flauwere bocht naar rechts. Na deze tweede bocht vindt u het gebouw van rdgKompagne aan de rechterkant.

Per auto vanuit Helmond (A270)
Neem op de A270 (Helmond-Eindhoven) de afslag Geldrop/Nuenen. Ga bij de verkeerslichten linksaf richting Geldrop. Volg de weg tot u de bebouwde kom van Geldrop binnenrijdt. Sla vervolgens rechtsaf op de rotonde. U bent nu op industrieterrein De Spaarpot. Volg de weg met de bocht mee naar links en vervolgens in een flauwere bocht naar rechts. Na deze tweede bocht vindt u het gebouw van rdgKompagne aan de rechterkant.

Per auto vanuit Tilburg (A58), Den Bosch (A2) of Nijmegen (A50)
Volg de borden Helmond door Eindhoven heen. Op de snelweg naar Helmond (A270) neemt u de afslag Geldrop/Nuenen. Ga bij de verkeerslichten rechtsaf richting Geldrop. Volg de weg totdat u de bebouwde kom van Geldrop binnenrijdt. Sla vervolgens rechtsaf op de rotonde. U bent nu op industrieterrein De Spaarpot. Volg de weg met de bocht mee naar links en vervolgens in een flauwere bocht naar rechts. Na deze tweede bocht vindt u het gebouw van rdgKompagne aan de rechterkant.