Eldat oproepsysteem

Het Eldat oproepsysteem bestaat uit een zender en een ontvanger voor het oproepen van hulp binnenshuis.

Met behulp van een zender wordt een RF-signaal naar de ontvanger gestuurd. Deze ontvanger kan door de verzorger binnenshuis worden meegenomen en in een willekeurig stopcontact worden geplaatst. Bij een oproep geeft de ontvanger een geluid- en lichtsignaal. Het is ook mogelijk meerdere zenders aan het systeem te koppelen, met elk een eigen geluidsignaal.

Het systeem geeft een melding wanneer de batterij van een zender bijna leeg is.

Aangepaste zenders
Er zijn diverse standaard Eldat zenders beschikbaar, die u bijvoorbeeld om uw pols of om uw nek kunt dragen. Zijn de knoppen van deze standaard zenders te klein of te zwaar om in te drukken, dan zijn er ook alternatieven:

De Kajo button is een grote drukknop met ingebouwde zender. De Kajo heeft een diameter van 55 mm en vraagt 250 gram bedieningskracht. De Kajo is draadloos en op elke gewenste plaats te bevestigen.

Daarnaast kunnen wij het Eldat oproepsysteem leveren met een aangepaste zender met minijackaansluiting, waarop u een schakelaar naar keuze kunt aansluiten. Met een aangepaste zender is het ook mogelijk het systeem te bedienen met een rolstoel- of omgevingsbediening.

 

Let op: een systeem voor binnenhuisoproep is nooit 100% betrouwbaar en is dus niet bruikbaar als alarm.

 

Het Eldat oproepsysteem is ook beschikbaar in onze webwinkel.

Optie

Prijs

Toevoegen aan offerteaanvraag