• Communicatie
  • Bediening
  • Zelfstandig leven
  • Ontwikkeling, spel en therapie
  • Adaptatietechniek

Basiscursus Communicator

Communicator van Tobii Dynavox is een softwarepakket voor de inrichting van dynamische systemen. Deze software is standaard geïnstalleerd op de Tobii I-13, I-16 en I-110. Het programma kan ook op de pc gebruikt worden, bijv. om een vocabulaire voor een gebruiker voor te bereiden.

Deze cursus is bedoeld voor mensen die nog niet of weinig met Communicator hebben gewerkt, bijvoorbeeld voor mensen die het programma net hebben aangeschaft of dat van plan zijn. Er wordt getoond wat de mogelijkheden zijn van Communicator, en u oefent de basisfuncties. Na deze cursus kunt u een communicatiekaart maken in Communicator en weet u hoe u de belangrijkste functies gebruikt.

Begeleiding: Ton Krijnen
Plaats: rdgKompagne vestiging Utrecht
Duur: 10.00 tot 16.30 uur
Prijs: € 120,- incl. lunch, excl. BTW
Aantal deelnemers: 5 tot 10

 

Deze cursus wordt gegeven op aanvraag, voor groepen van minimaal 5 deelnemers.
Heeft u interesse? Meld u dan aan via onderstaand formulier. Zodra er minimaal 5 aanmeldingen zijn zullen wij een datum plannen en contact met u opnemen.
Vraag ook naar de mogelijkheden voor een workshop op maat of incompany.

Aanmelden

Vul hieronder uw gegevens in. Zodra wij minimaal 5 aanmeldingen hebben ontvangen zullen wij een datum plannen en contact met u opnemen.

Facturatie

Om uw workshopdeelname te kunnen factureren, worden uw gegevens overgenomen in ons klantenbestand. Zie ook onze privacyverklaring.