• Communicatie
  • Bediening
  • Zelfstandig leven
  • Ontwikkeling, spel en therapie
  • Adaptatietechniek
TubusOne, Mondstylus met blaasfunctie

Webinar: Ontmoet Jeppe en de TubusOne

02-05-2022

Vlak voor de eerste coronalockdown in 2020 introduceerden wij de TubusOne: een innovatieve mondstylus met blaasfunctie, voor het handenvrij bedienen van tablets, smartphones en andere computers met een aanraakscherm. Dankzij het blaasmechanisme, waarmee u de styluspunt met minimale blaaskracht tegen het scherm laat schieten, zijn veel minder hoofdbewegingen nodig, waardoor de bediening veel sneller gaat en minder inspanning vraagt.

Gelukkige gebruikers

In thuisland Denemarken en in de rest van Scandinavië is de TubusOne al een groot succes. Daar wordt het hulpmiddel al veelvuldig gebruikt door mensen met bijv. een spierziekte of dwarslaesie. Ook in Nederland zijn er al enkele gelukkige gebruikers. Maar we hebben de TubusOne in Nederland nog niet de aandacht gegeven die hij verdient. We doen daarom graag een herintroductie!

Ontmoet Jeppe

Op de foto en in onderstaand filmpje ziet u Jeppe Bülow-Lehnsby, een 53-jarige Deense man met MS, die zowel privé als voor zijn werk gebruik maakt van de TubusOne. Jeppe gebruikt een iPad Pro en iPhone en doet voor zijn werk veel met Excel. Voor het schrijven van teksten combineert hij de TubusOne met spraakherkenning. Jeppe kan zich niet meer voorstellen dat hij het zonder de TubusOne zou moeten doen.

Wilt u Jeppe zelf ontmoeten, zien hoe hij de TubusOne gebruikt en hem vragen naar zijn ervaringen? Dat kan! Op 1 juni hosten wij een webinar in samenwerking met de Deense ontwikkelaar. In deze webinar zal Lizanne Svane van Tubus Technology u alles vertellen over de achtergrond en ontstaansgeschiedenis van de TubusOne, het pad dat de TubusOne heeft afgelegd in Scandinavië, en het succes. Daarna zal Jeppe Bülow-Lehnsby u vertellen over zijn uitdagingen en zijn zoektocht naar een goed hulpmiddel, en zal hij de TubusOne demonstreren. Tenslotte kunt u van de gelegenheid gebruik maken om Lizanne en Jeppe vragen te stellen.

Deze webinar vindt plaats op woensdag 1 juni van 16:00 tot 17:00 uur. Wilt u er ook bij zijn? Meld u dan snel aan. Let op: de voertaal van deze webinar is Engels.

Bent u niet in de gelegenheid de webinar te volgen? Kom de TubusOne dan zelf uitproberen op de Support.