• Communicatie
  • Bediening
  • Zelfstandig leven
  • Ontwikkeling, spel en therapie
  • Adaptatietechniek
Communicatiehulpmiddel Tellus i6 met AlphaCore

Webinar AlphaCore voor Mind Express

21-12-2022

Binnenkort verschijnt de definitieve versie van het Nederlandstalige AlphaCore voor Mind Express. Alle eerder aangekondigde functionaliteiten zijn dan geïntegreerd, inclusief Message Banking. Samen met ontwikkelaar Jabbla zullen wij deze versie op 9 februari om 15:00 uur officieel introduceren in de vorm van een webinar.

AlphaCore is niet zomaar een paginaset, maar een complete strategie voor mensen met ALS/NMA, met als uitgangspunt een streven naar volwaardige communicatie. De versie voor Mind Express doet daar nog een schepje bovenop. In deze webinar kunt u uitgebreid kennis maken met alle facetten van AlphaCore voor Mind Express. We vertellen u over de methode en laten de verschillende pagina’s en functies zien. Daarnaast verwachten we een getuigenis van een cliënt die al vanaf het eerste uur met AlphaCore voor Mind Express werkt.

Benieuwd? Meld u dan snel aan!

AlphaCore voor Mind Express is nu al beschikbaar. Het vocabulaire is direct te importeren vanuit Mind Express, of te downloaden van de Mind Express website (ook als demoversie).

Update 14-02-2023
Webinar gemist? De webinar AlphaCore voor Mind Express is vanaf nu terug te kijken op ons YouTube-kanaal.