• Communicatie
  • Bediening
  • Zelfstandig leven
  • Ontwikkeling, spel en therapie
  • Adaptatietechniek
Vibe 10 gebruiker Vibe 10 met ALOHA Vibe 10 met Score Vibe 10 achterzijde

Vibe 10: sterk in communicatie

19-04-2022

De compacte 10 inch Vibe van Jabbla heeft een opvolger gekregen. Deze nieuwe Vibe 10 is extra robuust, met een groter scherm en betere prestaties.

Sinds de introductie in 2019 is de Vibe altijd een populair communicatiehulpmiddel geweest. En dat is niet voor niks: de Vibe is compact, met krachtige luidsprekers, elegant plat, licht van gewicht, en daarmee uitermate geschikt voor actieve gebruikers. Bovendien was de Vibe het eerste dynamische communicatiehulpmiddel met een meeleesscherm voor de gesprekspartner.

Voor de opvolger heeft Jabbla de lat nóg hoger gelegd, met een aantal verbeteringen en ook nieuwe kenmerken. De highlights: een groter aanraakscherm (10,5 inch), zonder het apparaat te vergroten, een Gorilla Glass scherm met een beschermende rand, waarmee het hulpmiddel goed bestand is tegen vallen en andere schade, een verstevigde verstelbare tafelstandaard, betere prestaties, een slimme slaap- en ontwaakfunctie voor extra lang gebruik, aansluitingen voor schakelaars en hoofdtelefoon, en een ingebouwde IR-zender.


Meer informatie…