• Communicatie
 • Bediening
 • Zelfstandig leven
 • Ontwikkeling, spel en therapie
 • Adaptatietechniek

Vacature medewerker werkplaats (wtb)

 

Help mensen met een handicap aan de beste technologische hulpmiddelen voor communicatie en deelname aan de maatschappij…

rdgKompagne is de grootste leverancier in Nederland op het gebied van communicatiehulpmiddelen, computeraanpassingen en omgevingsbediening voor mensen met een handicap.

Adatatietechniek

Wij zoeken op korte termijn een:

Medewerker werkplaats (wtb)

(Standplaats Enschede, 32/36 uur per week)

 

Wat ga je doen?

In de eigen werkplaats van rdgKompagne is een groep professionals werkzaam die zich bezighoudt met het adviseren, ontwikkelen, aanpassen en produceren van individuele aanpassingen die nodig zijn om hulpmiddelen voor mensen met een beperking goed bedienbaar te maken. Dit kunnen aanpassingen zijn aan de apparatuur zelf, of aan de plaats waar deze gebruikt wordt, zoals de rolstoel, het bed of de werkplek. Deze aanpassingen worden op maat voor de individuele gebruiker ontwikkeld, in nauwe samenspraak met de regioadviseur. De werkzaamheden vinden plaats vanuit onze nieuwe werkplaats in Enschede in een team van circa 5 personen (totaal werken er 60 personen binnen rdgKompagne).

Als medewerker werkplaats vervaardig je producten (hulpmiddelen) die cliënten met een beperking in staat stellen beter te functioneren en participeren in de maatschappij. Het betreft dus maatwerk (draaien, frezen, lassen, zetten conventioneel) voor voornamelijk rolstoelen en andere hulpmiddelen.

Na een gedegen inwerkperiode gaan we je begeleiden om meer taken en verantwoordelijkheden op te pakken.

Wie ben je?

Je bent als collega betrokken en betrouwbaar en werkt graag kwaliteitsgericht en accuraat. Ook ben je klantgericht en beschik je over een pro-actieve houding. Dat betekent dat je initiatief moet tonen en moet kunnen denken in oplossingen in plaats van in problemen. Wij zijn op zoek naar een medewerker werkplaats die naast een passie voor lassen ook zijn/haar creativiteit in kan zetten bij rdgKompagne. Wij verleggen samen graag grenzen om onze klanten op maat gemaakte oplossingen te kunnen bieden.

 • Je hebt een opleiding op vmbo-niveau bij voorkeur aangevuld met een TIG-lasdiploma.
 • Je kunt CAD-tekeningen lezen en je bent in staat om zelf je werkplan te bepalen.
 • Je werkt snel, nauwgezet en netjes waarbij je de veiligheidsregels nooit uit het oog verliest.
 • Je hebt ervaring met het TIG las proces en roestvaststaal bewerken.
 • Je houdt net als ons van een geordende werkplaats en van korte informele lijnen.
 • Je bent een teamplayer en goed in staat om samen te sparren.
 • Je beheerst de Nederlandse taal.
 • Bij voorkeur beschik je over een rijbewijs B

Ben je geïnteresseerd in de functie maar beschik je (nog) niet over de gewenste vooropleiding dan nodigen we je ook nadrukkelijk uit om te reageren als je een BBL of BOL-traject volgt of wilt volgen. Wij beschikken over een gecertificeerde accreditatie voor het begeleiden en opleiden van leerlingen.

Wat bieden wij?

Een zelfstandige en veelzijdige functie in een leuk team waarbij jouw technische inbreng voor de patiënt het verschil maakt.

Je wordt ingeschaald in de Cao Ziekenhuizen (afhankelijk van opleiding en werkervaring). rdgKompagne biedt daarnaast uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden vanuit de Cao Ziekenhuizen. Hieronder valt een 13e maand eindejaarsuitkering (8,33%) en 57 extra PLB-verlofuren (o.b.v. 36 uur per week) naast je reguliere vakantieuren. Daarnaast kent onze cao een goede pensioenregeling vanuit Zorg & Welzijn, een aantrekkelijke fiscale reiskostenregeling en korting via een collectieve zorgverzekering en een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. rdgKompagne stimuleert persoonlijke ontwikkeling door het aanbieden van gerichte trainingen, cursussen en scholing via o.a. Good Habitz.

De arbeidsovereenkomst wordt in eerste instantie aangegaan voor de duur van één jaar met de intentie het arbeidscontract om te zetten naar onbepaalde tijd. Deze functie kan zowel voor 32 uur als voor 36 uur worden ingevuld.

Ben je enthousiast geworden?

Zie jij jezelf al helemaal werken bij rdgKompagne in de functie van medewerker werkplaats? Solliciteer dan door je cv en motivatiebrief voor 19 juni a.s. te mailen via Zorgselect.

Wil je meer informatie of wil je eerst een kijkje nemen in onze werkplaats voordat je wilt reageren, neem dan contact op met Bas Oude Groen, Hoofd Werkplaats (06-12410484)