• Communicatie
  • Bediening
  • Zelfstandig leven
  • Ontwikkeling, spel en therapie
  • Adaptatietechniek

Gezocht: Adviseur hulpmiddelen

(Standplaats Utrecht of Enschede, voor 32 tot 36 uren per week)

Wil jij ook aan de slag in de voorhoede van Ondersteunde Communicatie en Assistive Technology? Ben je logopedist, ergotherapeut, orthopedagoog of bewegingstechnoloog en wil je opgeleid worden tot adviseur? Ben je handig met techniek en sta je stevig in je schoenen?

Dan zoeken wij jou!

Als therapeut wil je het allerbeste voor je cliënten. Onze adviseurs, die allemaal een therapeutische achtergrond hebben, willen dat nog steeds. Maar dan anders. Wij helpen mensen met een handicap aan de best haalbare technologische hulpmiddelen voor communicatie en deelname aan de maatschappij.

Advies

Als adviseur ben je veel onderweg en ontmoet je veel verschillende mensen. Je bezoekt cliënten met een communicatieve, motorische en/of verstandelijke beperking thuis of in een instelling. Je adviseert deze cliënten en hun therapeuten over de best passende oplossing voor communicatie, computer- of omgevingsbediening. Je bent verantwoordelijk voor het hele traject, van het eerste adviesgesprek tot offerte en aanvraag, implementatie en nazorg. Hierin word je bijgestaan door jouw regioteam van adviseurs, technici en de binnendienst.

Wie zijn wij?

rdgKompagne is de grootste adviseur en leverancier in Nederland op het gebied van communicatiehulpmiddelen en aangepaste bedieningen voor mensen met een handicap. Wij zijn een vooruitstrevende, op kwaliteit gerichte organisatie met enthousiaste en gedreven mensen. In de buitendienst, in de werkplaats en op kantoor, samen gaan we voor het beste voor onze cliënten.

Wat hebben wij jou te bieden?

Wij bieden je een zelfstandige en veelzijdige functie in een dynamische omgeving met ruimschoots mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Omdat je veel onderweg bent krijg je natuurlijk een auto, laptop en een telefoon tot je beschikking. Je wordt ingeschaald in de CAO Ziekenhuizen functiegroep 50, met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. De arbeidsovereenkomst wordt in eerste instantie aangegaan voor bepaalde tijd met een reëel uitzicht op een vaste aanstelling.

Wie ben jij?

Je hebt een HBO-opleiding op het gebied van logopedie, ergotherapie, orthopedagogiek of bewegingstechnologie. Je hebt affiniteit met advisering en presentaties en hebt goede communicatieve en schriftelijke vaardigheden. Je bent in het bezit van een rijbewijs B. Je hebt affiniteit met techniek, denk aan computer en smartdevice gerelateerde toepassingen (Windows/Android/iOS). Je bent zelfstandig, stressbestendig, flexibel, inventief, ondernemend en initiatiefrijk, en resultaat- en kwaliteitsgericht. Je hebt een goed organiserend vermogen en een positieve klantgerichte instelling. Je zult regelmatig vanaf of vanuit het kantoor werken dus je bent bij voorkeur woonachtig in de regio.

Wij zijn benieuwd naar jou!

Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Tijs van Halteren, Hoofd Advies (088-0310310, t.vanhalteren@rdgkompagne.nl). Wil je meteen solliciteren? Je cv en motivatie kun je uiterlijk 27 juni insturen via Zorgselect.