• Communicatie
  • Bediening
  • Zelfstandig leven
  • Ontwikkeling, spel en therapie
  • Adaptatietechniek
ALOHA 2 Up1

Updates ALOHA

17-02-2021

Er zijn twee nieuwe updates verschenen voor de ALOHA vocabulaires.

Nóg uitgebreider

De eerste update verscheen in december en betreft de vocabulaires voor Mind Express 4. Deze update bevat voor beide woordenschatten een groot aantal wijzigingen en toevoegingen, gebaseerd op ervaringen en wensen vanuit het werkveld, nieuwe softwaremogelijkheden en recente theoretische inzichten. Daarnaast zijn o.a. letterkaarten, een dagplanner en nieuwe geluiden en liedjes toegevoegd. ALOHA 2 heeft bovendien aanvullende grammaticale functies gekregen én pagina’s om te e-mailen, skypen, youtuben en whatsappen.

Een compleet overzicht van alle wijzigingen staat in dit document.

U kunt de update ‘ME4 Up1’ voor ALOHA 1 en ALOHA 2 hier downloadenLet op: Bij het updaten worden uw persoonlijke aanpassingen en toevoegingen niet automatisch meegenomen. Die zult u opnieuw handmatig moeten doorvoeren. Heeft u geen behoefte aan de nieuwe mogelijkheden, dan hoeft u niet te updaten.

ALOHA nu ook voor Mind Express 5

Sinds deze week is er ook een versie beschikbaar speciaal voor Mind Express 5. De Mind Express 4 bestanden konden al in Mind Express 5 worden ingeladen, maar deze nieuwe versie maakt optimaal gebruik van de nieuwe functionaliteiten van Mind Express 5. Deze nieuwste versie van ALOHA bevat uitgebreidere vertelbladen, een zoekfunctie en uitgebreidere grammaticale functies.

Wilt u upgraden naar ALOHA voor Mind Express 5? Vraag ons naar de mogelijkheden.

Uitsprakenwoordenboek

Naast deze twee updates is er ook een nieuw uitsprakenwoordenboek beschikbaar voor de Acapela kinderstemmen Merel en Thijs. Download hier het nieuwe uitsprakenwoordenboek:
– voor Mind Express 4
– voor Mind Express 5
Let op: het downloaden start direct.
Na downloaden kunt u het bestand importeren via de Spraakinstellingen van Mind Express.

Website

Bekijk ook eens de nieuwe ALOHA website! Daarop staan o.a. tutorials voor het bewerken van het vocabulaire.