Support verplaatst naar 2021

09-07-2020

Van 13 t/m 16 mei jl. zou volgens de planning weer de tweejaarlijkse Support beurs plaatsvinden. Door Corona werd de beurs in eerste instantie verplaatst naar oktober, maar zojuist is bekend geworden dat deze opnieuw is uitgesteld, naar 19 t/m 22 mei 2021. Wij vinden dit een verstandig besluit.

“Ondanks de verruimingsmaatregelen die het kabinet onlangs heeft aangekondigd blijft de situatie erg onzeker en blijft het voor ons als organisator de vraag of het verantwoord is om de kwetsbare doelgroep van Support in het najaar bijeen te laten komen. We zien ons daarom helaas genoodzaakt Support opnieuw te verplaatsen en wel naar 19, 20, 21 en 22 mei 2021.”

Support zal in 2021 gelijktijdig plaatsvinden met de beurzen Zorgtotaal en Zorg&ICT, alle drie in de Jaarbeurs in Utrecht.

Eén van de speerpunten voor rdgKompagne zou dit jaar Het Nieuwe Snoezelen zijn. Met een serie korte workshops in onze multisensorische stand hadden wij u graag kennis laten maken met de vele interactieve en therapeutische mogelijkheden van het SHX-systeem. Maar 2021 is natuurlijk nog ver weg. Wij hopen dat we u al op een eerder tijdstip kunnen uitnodigen voor een nieuwe serie workshops. Intussen kunt u alles lezen over interactief/therapeutisch snoezelen met SHX op interactiefsnoezelen.nl/SHX.

Alle registraties voor Support 2020 zijn komen te vervallen. Zodra opnieuw aanmelden mogelijk is, zullen wij met u de nieuwe link delen.

 

Terug naar het nieuwsoverzicht