Sprint nu ook verkrijgbaar bij rdgKompagne

28-11-2017

Sprint is een lees- en schrijfhulp voor kinderen, jongeren en volwassenen die moeite hebben met lezen, schrijven en spellen, bijvoorbeeld door dyslexie.

Een aangename voorleesstem leest teksten voor, maar kan ook voorlezen wat je schrijft, zodat je fouten sneller opmerkt. Hierbij kan Sprint ook fonetisch spellen. Naast de voorleesfuncties bevat de software nog een reeks extra hulpmiddeltjes, die je helpen om beter te schrijven en vlotter te studeren.

Zo bevat Sprint een spellingcontrole die suggesties kan voorlezen, een slimme woordvoorspeller die ook fonetisch getypte woorden kan verbeteren (zoals “kompjoeter”), hulp bij het correct spellen van woorden die hetzelfde klinken (homofonen) en optioneel woordenboeken en stemmen in verschillende talen. Daarnaast kan Sprint documenten omzetten naar een mp3-bestand en op basis van markeringen een tekst samenvatten.

Sprint is een zeer compleet hulpmiddel voor school, studie, werk of privé, dat zijn waarde inmiddels ruimschoots heeft bewezen. Daarbij heeft Sprint ook nog eens een uiterst eenvoudige en overzichtelijke interface.

Meer informatie…

Sprint is ook verkrijgbaar in onze webshop.

 

Terug naar het nieuwsoverzicht