omiSky

omiSky is een interactief projectiesysteem, dat reageert op bewegingen en deze omzet in audiovisuele effecten. omiSky is vergelijkbaar met omiReflex en omiVista, maar projecteert de beelden op het plafond, zodat het systeem gebruikt kan worden door gebruikers die in bed, in een stoel of op een mat liggen. Net als omiReflex is het systeem voorzien van twee camera’s. De eerste volgt de bewegingen van de gebruiker, de tweede maakt opnames van de gebruiker zelf en plaatst die live in de projectie. Zo kan de gebruiker de armen bewegen, of welk lichaamsdeel dan ook, om te drummen, plaatjes in te kleuren, of objecten van het scherm te vegen zodat het eigen beeld zichtbaar wordt, alsof hij onder een magische spiegel ligt. Dit verbetert niet alleen de interactieve ervaring, maar helpt ook bij de ontwikkeling van het zelfbewustzijn en verhogen van het zelfvertrouwen.

 

Wanneer de camera bewegingen detecteert in het projectiegebied, worden deze door de software direct omgezet in visuele effecten in het geprojecteerde beeld. Zelfs de kleinste beweging wordt beloond. Dit maakt de omiSky geschikt voor kinderen en volwassenen met uiteenlopende niveaus en handicaps.

omiSky is enerzijds een snoezelmiddel, dat de zintuigen prikkelt van personen met zeer beperkte mogelijkheden. Anderzijds vormt het systeem dankzij de interactieve mogelijkheden een sensorische en kinesthetische leeromgeving, waardoor het ook ingezet kan worden voor educatieve en therapeutische doeleinden.

omiSky wordt geleverd met meer dan 300 voorgeprogrammeerde activiteiten in vijf thema’s drie niveaus. Het is bovendien mogelijk de activiteiten te personaliseren met eigen afbeeldingen, geluiden en video’s. De software maakt het ook mogelijk voortgang bij te houden.

omiSky bestaat uit een plafondmontage met een projector en dubbele camera en is uitermate geschikt voor bijvoorbeeld snoezel- en therapieruimtes. omiSky is zeer eenvoudig te bedienen: druk eenvoudig op de aanknop en het systeem doet de rest.

Combineren
De verschillende omi projectiesystemen kunnen met elkaar gecombineerd worden om een complete interactieve ervaring te bewerkstelligen. Alle systemen kunnen dan middels één bedieningspaneel (omiPad) bediend worden. Dat kan apart, maar ook gelijktijdig, waarbij alle systemen hetzelfde thema volgen (bijvoorbeeld muziek of natuur).

Optie

Prijs

Toevoegen aan offerteaanvraag