ShowMe

ShowMe is een programma voor het kennismaken met en het oefenen van begrippen.

Naast ca. 350 begrippen uit het dagelijks leven zijn er materialen in de thema’s kleuren, vormen, grootte, letters, cijfers, hoeveelheden en de klok. Showme AAC bevat een groot aantal eigen plaatjes en foto’s, maar ook PCS-symbolen. Zodoende kan het programma ook gebruikt worden voor het leren kennen van de betekenis van PCS-symbolen.

ShowMe wordt standaard met de muis bediend en is ook heel geschikt voor gebruik met een aanraakscherm. Personen met ernstige lichamelijke beperkingen kunnen het programma bedienen met één of meerdere schakelaars (scanning), of met een systeem voor oogbesturing.

ShowMe is geschikt voor gebruik in kleuterscholen, scholen voor speciaal onderwijs, instellingen voor verstandelijk gehandicapten, in de logopedie en het programma van Nederlandse les.

Systeemeisen
Windows 98SE/ME/2000/XP/Vista/7
Pentium 266 Mhz of sneller
Minimaal 64 MB RAM, 128 MB RAM aanbevolen
500 MB vrije ruimte op de harde schijf
Beeldschermresolutie minimaal 800×600, 16-bits kleuren
Geluidskaart
CD-ROM speler

Om ShowMe te kunnen uitvoeren, moet de cd-rom in de speler geplaatst zijn. Meervoudige licenties worden geleverd op evenzoveel cd’s. De multilicentie wordt geregistreerd op het besteladres en geleverd op USB-stick. Deze versie kan op een onbeperkt aantal pc’s op het besteladres geïnstalleerd worden.

Uitproberen
U kunt van ShowMe een 14-dagen demo downloaden.

 

Showme is ook beschikbaar in onze webwinkel.

Optie

Prijs

Toevoegen aan offerteaanvraag