PlayWithMe

PlayWithMe is een verzameling leuke spelletjes die bediend kunnen worden met één of twee schakelaars. De moeilijkheidsgraad van de activiteiten verschilt van spel tot spel. De speler bedient de activiteiten door de schakelaar te activeren en kan punten verzamelen door dit op het juiste moment te doen.

Alle spellen kunnen tegen de computer of samen met een medespeler gespeeld worden. In sommige spellen zijn de twee spelers elkaars tegenstanders, in andere spellen moeten ze juist samenwerken om te winnen.

Door het spelen van PlayWithMe worden timing, reactievermogen en vooruitdenken getraind. Daarnaast leert men spelenderwijs omgaan met schakelaars en het scannend bedienen van de computer.

PlayWithMe is met name ontworpen voor kinderen met een fysieke beperking, al dan niet in combinatie met een leerachterstand. Behalve met schakelaars kan het programma ook bediend worden met een (alternatieve) muis, aanraakscherm of toetsenbord.

Systeemeisen
Windows 2000/XP/Vista/7
Adobe Flash Player 9 of hoger
Pentium 350 MHz
128 MB RAM
50 MB vrije ruimte op de harde schijf
Minimale schermresolutie 800 x 600 bij 16 bits kleuren, 17″ monitor aanbevolen
Soundblaster compatibele geluidskaart
Cd-romspeler

Om PlayWithMe te kunnen uitvoeren, moet de cd-rom in de speler geplaatst zijn. Meervoudige licenties worden geleverd op evenzoveel cd’s. De multilicentie wordt geregistreerd op het besteladres en geleverd op USB-stick. Deze versie kan op een onbeperkt aantal pc’s op het besteladres geïnstalleerd worden.

PlayWithMe is een Engelstalig programma, maar alleen de instelschermen bevatten talige informatie.

Uitproberen
U kunt van PlayWithMe een 14-dagen demo downloaden.

 

PlayWithMe is ook beschikbaar in onze webwinkel.

Optie

        Prijs

Toevoegen aan offerteaanvraag