CatchMe

CatchMe is een eenvoudig programma voor het leren werken met de muis of een muisaanpassing (bijv. een joystick). De leerling leert de belangrijkste muisactiviteiten die nodig zijn voor het bedienen van standaard Windows programma’s: bewegen, klikken, dubbelklikken en slepen. Stap-voor-stap worden de juiste bewegingen aangeleerd en oog-handcoördinatie getraind.

In de verschillende oefeningen draait het om het onderscheiden van kleuren, vormen, letters en figuren. De vier aanvullende spelletjes (verstoppertje, tekenen, ballonvaren en doolhof) maken de voortuitgang op een leuke manier inzichtelijk.

CatchMe is met name ontworpen voor kinderen, tieners en volwassenen met fysieke beperkingen en/of coördinatieproblemen, al dan niet in combinatie met een leerachterstand. Het programma kan bediend worden met een (alternatieve) muis, aanraakscherm of IntelliKeys toetsenbord.

Systeemeisen
Windows 98SE/ME/2000/XP/Vista/7
Windows Media Player
Pentium 350 MHz
128 MB RAM
80 MB vrije ruimte op de harde schijf
Minimale schermresolutie 800 x 600 bij 16 bits kleuren, 17″ monitor aanbevolen
Soundblaster compatibele geluidskaart
Cd-romspeler

Om CathMe te kunnen uitvoeren, moet de cd-rom in de speler geplaatst zijn. Meervoudige licenties worden geleverd op evenzoveel cd’s. De multilicentie wordt geregistreerd op het besteladres en geleverd op USB-stick. Deze versie kan op een onbeperkt aantal pc’s op het besteladres geïnstalleerd worden.

CatchMe is een Engelstalig programma, maar alleen de instelschermen bevatten talige informatie.

Uitproberen
U kunt van CatchMe een 14-dagen demo downloaden.

 

CatchMe is ook beschikbaar in onze webwinkel.

Optie

Prijs

Toevoegen aan offerteaanvraag