SimplyWorks Control

De SimplyWorks serie bestaat uit een aantal draadloze (RF) schakelaars en muisvervangers, die allemaal samenwerken met dezelfde ontvanger(s). De apparaten hebben een bereik van 10 meter. Het paren van zender en ontvanger is zeer eenvoudig.

De SimplyWorks Control is een ontvanger voor het draadloos aansturen van een schakelaarbedienbaar apparaat of speelgoed. Daarbij is de werking van de schakelaar instelbaar.

Op de uitgangspoort (mini-jack) van de Control kan een aangepast elektrisch apparaat of speelgoed worden aangesloten. Dit apparaat of speelgoed kan vervolgens bediend worden met een draadloze schakelaar (SimplyWorks Switch of SimplyWorks Send). Ook de SimplyWorks Joystick en Trackball kunnen als draadloze schakelaar dienen, door ze te paren met de SimplyWorks Control. In dat geval wordt het aangesloten apparaat bediend met de stick of bal, of met de linker knop. Wordt de Control gepaard met het Clevy draadloos toetsenbord, dan wordt het aangesloten apparaat geactiveerd door middel van de spatietoets. De Control heeft bovendien een mini-jackingang waarop een standaard schakelaar kan worden aangesloten.

De Control heeft 4 standen:
Direct: Het apparaat blijft geactiveerd zolang de schakelaar ingedrukt wordt gehouden.
Latched: Een eerste schakelaaractivering zet het apparaat aan, de tweede zet het apparaat uit.
Sec: Na activeren van de schakelaar blijft het apparaat een ingesteld aantal seconden aan (1-60).
Min: Na activeren van de schakelaar blijft het apparaat een ingesteld aantal minuten aan (1-60).

Modus en tijd worden ingesteld met behulp van drukknoppen op de Control. Ledjes geven aan welke modus en tijd zijn ingesteld.

De Control werkt op 2 AA-batterijen en wordt geleverd met 2 aansluitkabeltjes (mini-jack naar mini-jack). De Control meet slechts 6,5 x 9 cm en is daarmee klein genoeg om aan speelgoed (bijv. een wandelend hondje) te bevestigen.

 

De SimplyWorks Control is ook beschikbaar in onze webwinkel.

Optie

Prijs

Toevoegen aan offerteaanvraag