SimplyWorks Control Pro

De SimplyWorks serie bestaat uit een aantal draadloze (RF) schakelaars en muisvervangers, die allemaal samenwerken met dezelfde ontvanger(s). De apparaten hebben een bereik van 10 meter. Het paren van zender en ontvanger is zeer eenvoudig.

De SimplyWorks Control Pro is een ontvanger voor het draadloos aansturen van schakelaarbedienbare apparaten of speelgoed. Daarbij is de werking van de schakelaars instelbaar.

De Control Pro heeft twee mini-jack uitgangspoorten. Op elk van deze poorten kan een aangepast elektrisch apparaat of speelgoed worden aangesloten. Elk apparaat kan vervolgens bediend worden met een draadloze schakelaar (SimplyWorks Switch of SimplyWorks Send), die gepaard is met de betreffende uitgangspoort. Ook de SimplyWorks Joystick en Trackball kunnen als draadloze schakelaar dienen, door ze te paren met de Control Pro. In dat geval wordt het corresponderende apparaat bediend met de stick of bal, of met de linker knop. Wordt de Control Pro gepaard met het Clevy draadloos toetsenbord, dan wordt het apparaat geactiveerd door middel van de spatietoets. De Control Pro heeft bovendien twee mini-jackingangen waarop voor elk aangesloten apparaat een standaard schakelaar kan worden aangesloten.

Voor elk van de aangesloten apparaten heeft de Control Pro 6 standen:

  • Direct: Het apparaat blijft geactiveerd zolang de schakelaar ingedrukt wordt gehouden.
  • Latched: Een eerste schakelaaractivering zet het apparaat aan, de tweede zet het apparaat uit.
  • Sec: Na activeren van de schakelaar blijft het apparaat een ingesteld aantal seconden aan (1-60).
  • Min: Na activeren van de schakelaar blijft het apparaat een ingesteld aantal minuten aan (1-60).
  • Co-op1: Het aangesloten apparaat wordt pas geactiveerd als beide schakelaars geactiveerd worden.
  • Co-op2: Met de eerste schakelaar wordt het apparaat aangezet, met de tweede gaat het apparaat uit.

Modus en tijd worden ingesteld met behulp van drukknoppen op de Control Pro. Ledjes geven aan welke modus en tijd is ingesteld. Bij co-opmodus 1 en 2 kan slechts 1 apparaat gebruikt worden. Beide schakelaars werken dan met hetzelfde apparaat.

De Control Pro werkt op 2 AA-batterijen en wordt geleverd met 2 aansluitkabeltjes (mini-jack naar mini-jack).

 

De Control Pro is ook beschikbaar in onze webwinkel.

Optie

Prijs

Toevoegen aan offerteaanvraag