BJ Toybox

De BJ ToyBox is een kastje dat het mogelijk maakt vier aangepaste speeltjes met een computer of dynamisch communicatiehulpmiddel te bedienen. Het kastje wordt met een USB-kabel op de computer aangesloten. Om de speeltjes te activeren, selecteert de gebruiker knoppen op het scherm met behulp van zijn of haar eigen bediening. Dat kan een aanraakscherm zijn, maar ook schakelaars, een muisvervanger, of oogbesturing.

Met behulp van de eenvoudige bijgeleverde software kan het aantal knoppen op het scherm bepaald worden (max. vier), kunnen plaatjes, kleuren en geluiden aan de knoppen worden toegekend en kan de werking van de knoppen worden bepaald. Het is ook mogelijk de verschillende acties te kopiëren naar andere applicaties, bijvoorbeeld naar een pagina in Tobii Dynavox Communicator, zodat de gebruiker het speelgoed vanuit zijn eigen communicatiekaart kan bedienen.

De ToyBox is natuurlijk leuk voor spelactiviteiten, maar kan ook ingezet worden voor het spelenderwijs aanleren van communicatievaardigheden, zoals actie-reactie, keuzes maken en het aanleren van bijvoorbeeld symbolen en kleuren. De daadwerkelijk reagerende speeltjes kunnen bovendien stimulerend werken bij het leren omgaan met bijvoorbeeld oogbesturing of scanning.

Technische gegevens
Aansluiting pc: USB
Aansluitingen schakelaars: 4x 3,5 mm jack

 

De BJ ToyBox is ook beschikbaar in onze webwinkel.

Optie

Prijs

Toevoegen aan offerteaanvraag