Sneak preview: maak kennis met Kojo

16-12-2015

In 2016 lanceren wij de Kojo: een alles-in-een computer voor gebruikers met ernstige motorische of meervoudige beperkingen.

In het afgelopen jaar hebben weer veel instellingen gebruik gemaakt van ons proeftraject, om oogbesturing met meerdere cliënten uit te proberen. Na deze periode gaan veel instellingen over tot aanschaf van een eigen oogbesturingscomputer op statief, in de volksmond wel bekend onder de naam “Expoog”.

Wij hebben alle onderdelen van dit systeem nu geïntegreerd in een alles-in-een oplossing, met de naam Kojo. De Kojo is voorzien van een aanraakscherm, een ingebouwde oogbesturingsmodule en software naar keuze.

Met de Kojo wordt het gebruik van oogbesturing nog gemakkelijker. Het systeem heeft geen losse knoppen of kabels en is daardoor eenvoudig en zonder technische kennis in te zetten in de klas of groep: u haalt hem tevoorschijn, stopt de stekker in het stopcontact en zet hem aan, dat is alles. Dankzij het handvat verplaatst u hem bovendien gemakkelijk naar andere lokalen.

De Kojo is te gebruiken voor spel, communicatieontwikkeling, therapie en diagnostiek. In combinatie met een statief vormt de Kojo een bijzonder praktisch en flexibel systeem voor al uw cliënten.

Wij lanceren de Kojo in het eerste kwartaal van 2016, maar op de foto hiernaast lichten wij alvast een tipje van de sluier op.

 

 

Terug naar het nieuwsoverzicht