• Communicatie
  • Bediening
  • Zelfstandig leven
  • Ontwikkeling, spel en therapie
  • Adaptatietechniek
Sensory Eye FX 2, software voor beginnende gebruikers van oogbesturing Sensory Eye FX 2 - Level 1 Sensory Eye FX 2 - Level 2 Sensory Eye FX 2 - Level 3 Sensory Eye FX 2 - Level 4 Sensory Eye FX 2 - Level 5

Sensory Eye FX 2

27-10-2022

Sensory Eye FX, de populaire software voor beginnende gebruikers van oogbesturing, heeft een opvolger gekregen. Sensory Eye FX 2 biedt 30 aantrekkelijke activiteiten voor het spelenderwijs ontwikkelen van essentiële vaardigheden. De nieuwe software is helemaal in een nieuw jasje gestoken, met eigentijdse graphics en beter toegankelijke opties.

Eigen regie

De activiteiten van Eye FX 2 zijn zelfstandig op te starten en beëindigen door de gebruiker zelf. Ook is vanuit het spelmenu makkelijk te wisselen naar de communicatiesoftware Communicator of Snap. Als de gebruiker daartoe in staat is, kan hij of zij dus helemaal zélf de regie nemen.

Maak het persoonlijk

Daarnaast zijn er interessante nieuwe functies bijgekomen, die kunnen helpen de interactie te stimuleren en betrokkenheid te vergroten. Zo kunt u voor elke activiteit de kleuren, plaatjes, achtergronden, animaties en geluiden vervangen. Kies materiaal dat uw cliënt meer aanspreekt, of maak activiteiten uitdagender door prikkels toe te voegen.

Opnames maken

Tijdens een activiteit kunt u met sneltoetsen makkelijk een screenshot, heatmap of video-opname van het scherm maken. Zo kunt u bijvoorbeeld een tekening vastleggen en met anderen delen. Een video-opname legt de activiteit met alle oogbewegingen vast als video. Heatmaps en opnames kunnen zinvol zijn voor latere analyse.

Meer informatie…

Sensory Eye FX is ook verkrijgbaar in onze webwinkel.