• Communicatie
  • Bediening
  • Zelfstandig leven
  • Ontwikkeling, spel en therapie
  • Adaptatietechniek
Score 2.0

Score 2.0

18-03-2021

Er is een grote update verschenen voor het kant-en-klare vocabulaire Score. De inhoud van Score was al omvangrijk, maar in versie 2.0 is de woordenschat nóg verder uitgebreid en zijn nieuwe functies toegevoegd. Versie 2.0 komt voort uit feedback van gebruikers en de nieuwe mogelijkheden van Mind Express 5.

Uitbreidingen

De uitbreidingen zijn gebaseerd op frequentielijsten, woordenschat uit Nederlandstalig schoolcurriculum en woordenschat uit de leefwereld van opgroeiende kinderen en jongeren.

Nieuwe functies

Daarnaast zijn er functionele wijzigingen doorgevoerd. Zo is er nu een 4-traps lay-out om optimaal aan te sluiten bij elk niveau, is het mogelijk gemaakt het middenvak te vergroten, is een zoekfunctie toegevoegd om snel een woord te kunnen vinden, bijvoorbeeld bij modelleren, is het makkelijker gemaakt om Score te personaliseren, en is er een nieuwe alternatieve woordvoorspeller met symbolen.

Een compleet overzicht van alle wijzigingen staat in dit document.

Downloaden

U kunt Score 2.0 hier downloadenLet op: Bij het updaten worden uw persoonlijke aanpassingen en toevoegingen niet automatisch meegenomen. Die zult u opnieuw handmatig moeten doorvoeren. Heeft u geen behoefte aan de nieuwe mogelijkheden, dan hoeft u niet te updaten.

Uitsprakenwoordenboek

Er is voor Score 2.0 ook een nieuw uitsprakenwoordenboek beschikbaar. Dit woordenboek is oorspronkelijk ontwikkeld door ALOHA voor de Acapela kinderstemmen. Het nieuwe uitsprakenwoordenboek is hier te downloaden (let op: download start direct). Na downloaden kunt u het bestand importeren via de Spraakinstellingen van Mind Express.

Webinar

Meer zien van Score 2.0? Bezoek dan op vrijdag 2 april om 10:00 uur onze webinar.