• Communicatie
  • Bediening
  • Zelfstandig leven
  • Ontwikkeling, spel en therapie
  • Adaptatietechniek
SprintPlus

rdgKompagne stopt met SprintPlus

04-11-2021

Beste SprintPlus-gebruiker, docent, coördinator of contactpersoon,

Via deze weg willen wij u informeren dat rdgKompagne stopt met de verkoop van SprintPlus. Wij denken dat SprintPlus beter op zijn plek is bij een leverancier die zich volledig richt op het onderwijs. Samen met producent Jabbla hebben we in Brightskills die partij gevonden.

Brightskills is al ruim twee jaar SprintPlus leverancier voor het primair onderwijs en zal nu dus ook het voortgezet en speciaal onderwijs overnemen. Brightskills heeft een hoog serviceniveau en is voor veel scholen al een bekende toeleverancier. SprintPlus is bij Brightskills dus in goede handen.

Wat betekent dit voor u?
rdgKompagne zal alle lopende schoolabonnementen aan Brightskills overdragen. Heeft uw school of stichting via rdgKompagne een of meerdere SprintPlus abonnementen afgenomen, dan kunt u binnenkort van Brightskills bericht verwachten over de nieuwe voorwaarden en contactgegevens.

Jaarabonnementen voor particulieren worden zoals gebruikelijk na de looptijd automatisch beëindigd. Wil je je abonnement verlengen? Dan kan je dat doen via Brightskills. Om te zien wanneer jouw abonnement afloopt, kun je inloggen op my.jabbla.com.

Belangrijkst voor u en ons is dat de dienstverlening gecontinueerd blijft. Wij hebben er alle vertrouwen in dat uw abonnement en de ondersteuning bij Brightskills in goede handen zijn. Bovendien zult u naast de huidige adviseur van Brightskills, Jelger Bosman, te maken krijgen met een vertrouwd contact: wij zijn blij u te kunnen melden dat dyslexieadviseur en orthopedagoog Nynke van Setten haar adviseurschap bij Brightskills voortzet.

Contactgegevens Brightskills:
W: www.brightskills.nl
E: info@brightskills.nl
T: 013-2047022 (op werkdagen tussen 9:00 en 17:00 uur)

Wij danken u voor de samenwerking en het vertrouwen en hopen u voldoende te hebben geïnformeerd. Mocht u nog vragen hebben, schroom dan niet om contact op te nemen!