PCEye in vier varianten

26-07-2017

De PCEye oogbesturingsmodule van Tobii Dynavox is nu leverbaar in vier nieuwe uitvoeringen:

PCEye Plus Access
Een krachtige oogbesturingsmodule voor grote schermen tot maar liefst 27 inch. Wordt geleverd met de nieuwste Windows Control software, die de hele Windows-omgeving toegankelijk maakt voor oogbesturing. De Plus is bovendien voorzien van een ingebouwde microfoon en schakelaaraansluiting.

PCeye Mini Access
De kleinste oogbesturingsmodule op de markt, maar daarmee niet minder krachtig. Geschikt voor pc’s en laptops met kleinere schermen, maar ook voor Windows tablets. Wordt geleverd met de nieuwste Windows Control software, die de hele Windows-omgeving toegankelijk maakt voor oogbesturing.

PCEye Plus Track and Learn
Instapmodel oogbesturingsmodule voor jonge en onervaren gebruikers. Geschikt voor grote schermen. Wordt geleverd met de eenvoudige Gaze Point software, voor het bedienen van software voor spel en ontwikkeling. Standaard wordt met deze versie ook Gaze Viewer meegeleverd.

PCEye Mini Track and Learn
Instapmodel oogbesturingsmodule voor jonge en onervaren gebruikers. Geschikt voor pc’s en laptops met kleinere schermen, maar ook voor Windows tablets. Wordt geleverd met de eenvoudige Gaze Point software, voor het bedienen van software voor spel en ontwikkeling. Standaard wordt met deze versie ook Gaze Viewer meegeleverd.

 

Terug naar het nieuwsoverzicht