Proloquo2Go Chatpack

07-02-2018

Proloquo2Go Chatpack is een handzaam dynamisch communicatiehulpmiddel voor symboolgebruikers. Het hulpmiddel heeft een 9,7 inch aanraakscherm, een stevige behuizing en een ingebouwde versterkte speaker die zorgt voor een goede verstaanbaarheid.

Uitgebreid kant-en-klaar vocabulaire
Proloquo2Go Chatpack is voorzien van het zeer uitgebreide kant-en-klare symboolvocabulaire Crescendo. Crescendo geeft beginnende en gevorderde symboolgebruikers niet alleen de mogelijkheid te communiceren, maar ook zich verder te ontwikkelen. De gebruiker krijgt direct een zeer uitgebreide woordenschat ter beschikking, net zoals sprekende kinderen dat hebben. Zo worden zij niet beperkt tot een beperkt vocabulaire, maar krijgen zij de kans spelenderwijs te groeien.

Crescendo heeft een vaste structuur met een kern- en een randwoordenschat. Op het eerste gezicht lijkt het vocabulaire misschien onoverzichtelijk, met veel symbolen op één pagina. Maar doordat het grootste deel van het scherm altijd hetzelfde blijft, krijgen gebruikers snel inzicht in de structuur en kunnen zij na verloop van tijd steeds meer woorden vinden op basis van motorisch geheugen.

Meer informatie…

 

Terug naar het nieuwsoverzicht