Ondersteuning bij de aanvraag van fondsen en subsidies

25-11-2015

Wilt u een systeem van rdgKompagne aanschaffen maar is de financiering voor uw instelling een probleem? Dan zijn er diverse fondsen en subsidieregelingen waarop uw instelling mogelijk aanspraak kan maken.

Bij de aanvraag van zo’n fonds of subsidie komt echter nogal wat kijken. Er zijn veel regelingen, die elk hun eigen voorwaarden en eisen stellen. Het valt niet mee om hierin de weg te vinden en het is ook niet altijd zinvol een subsidie aan te vragen. Welke regelingen zijn er en bij welke liggen uw kansen?

Heeft u een passende regeling gevonden, dan volgt nog de aanvraag zelf. Bijna alle subsidiegevers verwachten niet alleen een heldere omschrijving van de gewenste
voorziening, maar ook waarom u deze aanvraagt, hoe u de aanschaf én het onderhoud gaat financieren en hoe u ervoor zorgt dat het systeem vaak en goed gebruikt gaat worden.

Alles bij elkaar een tijdrovend en ingewikkeld karwei, waarvoor niet altijd de kennis, ervaring of menskracht in huis is. rdgKompagne wil u hier graag bij ondersteunen en is hiervoor een samenwerking aangegaan met Snoek-advies: onze ervaren subsidieadviseur kan u helpen met de aanvraag en de kans op succes vergroten.

Meer informatie…

 

Terug naar het nieuwsoverzicht