Video Deur Intercom

De Video Deur Intercom is een draadloos intercomsysteem dat dankzij een speciale aanpassing bediend kan worden met een leerbare omgevingsbediening, zoals de Control Prog, Housemate Pro en Gewa One, of een communicatiehulpmiddel met infraroodzender. De aanpassing zorgt ervoor dat élke toets, en dus de volledige functionaliteit van het systeem, toegankelijk is via uw omgevingsbediening.

De handset en het deurstation staan draadloos met elkaar in verbinding. De handset wordt bij u in huis geplaatst, het deurstation met de camera buiten bij uw deur. Wanneer er aangebeld wordt, verschijnt direct het camerabeeld op de handset. Vervolgens kunt u via uw omgevingsbediening een spreekluisterverbinding starten en praten met degene die aan de deur staat. Indien gewenst kunt u van het videobeeld een foto opslaan. Het systeem kan ook automatisch een foto opslaan wanneer een oproep niet wordt beantwoord.

De intercom kan bovendien via Easywave RF verbonden worden aan een deurautomaat of elektrisch slot, zodat u niet alleen kunt zien wie er aanbelt, maar ook met uw omgevingsbediening de deur kunt openen.

Op de intercom kunnen twee handsets aangesloten worden. Zo werkt de Video Deur Intercom in de gehele woning en kunt u ook een handset meenemen op uw rolstoel. Dankzij de oplaadbare batterij is de handset volledig mobiel.

Voor de veiligheid is de het deurstation voorzien van een anti-sabotagefunctie: bij misbruik klinkt er een luide toon en wordt ook de handset gebeld.

Technische gegevens
Afmetingen deurstation: 160 x 86 x 55 mm
Afmetingen handset: 152 x 51 x 20 mm
Camera: groothoek met leds voor nachtzicht
Display: 2,4″ TFT
Voeding deurstation: 2x LR14 batterij of 12 DC
Voeding handset: Li-Ion 1100 mAh
Verbinding handset-deurstation: RF, bereik 200 m
Verbinding handset-omgevingsbediening: IR

 

Optie

Prijs

Toevoegen aan offerteaanvraag