Remoset

De Remoset is een draadloze op afstand bedienbare telefoon. Het is een standaard DECT-toestel (Siemens Gigaset S790), dat is aangepast met een infrarood ontvanger. Alle belangrijke functies zijn toegankelijk via een afstandsbediening met infrarood signalen.

Omdat de Remoset draadloos is, is het mogelijk deze op de rolstoel te monteren. Zo heeft de gebruiker de telefoon altijd bij de hand en hoeft deze zich niet naar de telefoon te begeven om te kunnen telefoneren.

De Remoset heeft een sterke luidspreker en een gevoelige microfoon, zodat het niet nodig is het toestel aan het oor te houden. Voor het voeren van privégesprekken kan gebruik worden gemaakt van een headset.

De Remoset heeft een geheugen voor telefoonnummers, zodat u met uw afstandsbediening snel uw contactpersonen kunt bellen. (Het aantal nummers is afhankelijk van de gebruikte afstandsbediening.) Functies worden weergegeven in een groot, verlicht, gemakkelijk afleesbaar grafisch kleurendisplay. Op het basisstation kunnen max. 6 handsets aangemeld worden.

Technische gegevens
DECT-bereik binnenshuis: 50 meter
Aansluiting: analoog
Afmetingen handset: 28 x 50 x 142 mm
Gewicht handset: 115 gram
Standbytijd: tot 180 uur
Gesprekstijd: tot ca. 10 uur

Optie

Prijs

Toevoegen aan offerteaanvraag