Readable 3

De Readable maakt het mogelijk handenvrij door een boek te bladeren en past zich daarbij automatisch aan aan de dikte van het boek. In vergelijking met andere bladomslagapparatuur kan de Readable met veel boeken en tijdschriften overweg. De kwaliteit van het papier is daarbij niet van belang. De bladzijde wordt over de gehele lengte opgepakt en beschadigt daardoor niet.

Ten opzichte van de Readable 2 kunnen met de Readable 3 nog grotere en dikkere boeken worden gelezen. De Readable 3 ondersteunt boeken van pocketboekformaat tot ongeveer A4 + 3 cm. Dankzij de L-vormige houders is het mogelijk boeken te lezen met een dikte tot 7 cm. Ook met ringbanden kan de Readable 3 overweg. De Readable kan elk (niet te dik) papiertype omslaan.

Het plaatsen van boeken is ten opzichte van het oude model vereenvoudigd. De zijsteunen waarmee de bladzijden vastgehouden worden, zijn nu met een handgreep in- en uitschuifbaar om de breedte in te stellen. Dit hoeft niet meer met een schroef aan de onderzijde. De onderzijde van het boek wordt ondersteund door middel van steunblokjes, die op verschillende posities ingeschroefd kunnen worden.

De Readable kan bediend worden met een schakelaar (scannend) of met een infrarood afstandsbediening. Hiervoor kan de bijgeleverde afstandsbediening of een apparaat voor omgevingsbesturing worden gebruikt. Schakelaars kunnen aangesloten worden op de Readable zelf of op de afstandsbediening.

De Readable kan gemonteerd worden op een tafelstandaard of (verrijdbare) bedstandaard. De Readable kan in verschillende richtingen geroteerd worden. Boeken kunnen ook vanuit een liggende positie gelezen worden.

Technische gegevens
Breedte: 53 cm, hoogte: 58 cm, diepte: 13-21 cm
Gewicht: 9,2 kg (incl. tafelstandaard)

 

 

Optie

Prijs

Toevoegen aan offerteaanvraag